Amstelveen, 5 november 2012 – Canon Europe – wereldwijd marktleider in imaging solutions – is benoemd als een ‘Leader’ in het 2012 Gartner MFP en Printer Magic Quadrant rapport , een visuele momentopname van marktontwikkelingen, de volwassenheid van de markt en de belangrijkste marktpartijen.

“Wij zijn van mening dat de erkenning door Gartner van het leiderschap van Canon een bewijs is van onze betrokkenheid en inzet om de productiviteit van klanten met onze technologie en diensten te verbeteren. Dit komt tot uitdrukking in ons vermogen om met succes invulling te geven aan implementaties en in de complete visie van Canon op deze markt,” zegt Paul Rowntree, European Product Marketing Director van Canon Europe. “Canon heeft het grootste imaging-portfolio in de markt: van producten voor het midden- en kleinbedrijf tot zeer snelle en uiterst productieve systemen voor grote organisaties. Canon investeert gericht in Research & Development om te waarborgen dat zij innovatieve producten en softwareoplossingen biedt.”

In september maakte Canon bekend haar succesvolle imageRUNNER ADVANCE-platform uit te breiden met zes nieuwe MFP-series. Deze zijn ontworpen om klanten in staat te stellen met slimmere manieren van werken in te spelen op nieuwe zakelijke uitdagingen.

Het nieuwe platform vergroot de mogelijkheden van Canon om complete imaging-oplossingen te bieden aan organisaties van elke omvang. Kleine ondernemingen kunnen profiteren van functionaliteit die voor grote organisaties toegankelijk is, zoals een verbeterde beveiliging, effectieve bewaking van printkosten en krachtige functies voor het vervaardigen van documenten. Grote bedrijven en organisaties kunnen een schaalbare imaging-oplossing kiezen met geavanceerde functies voor beveiliging, integratie en machineparkbeheer.

Rowntree: “Wij zijn ervan overtuigd dat innovaties, zoals het imageRUNNER ADVANCE- platform, een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan onze leidende positie in Gartner’s MFP and Printer Magic Quadrant van 2012.”

Rate this post

Print Friendly