Amstelveen, 5 november 2012 – Canon Nederland N.V. heeft met ingang van 1 november 2012 de activiteiten Regma Nederland overgenomen om zo haar positie in de Nederlandse markt voor grootformaat printing te versterken. Regma Nederland is al ruim 40 jaar gespecialiseerd dealer en distributeur van grootformaat scan-, print- en kopieerapparatuur, media en supplies voor de CAD-, GIS- en grafische markt.

De oplossingen van Regma omvatten naast hardware – zoals grootformaat printers – consultancy-diensten, softwareoplossingen, media, consumables, support en technische services. Het portfolio van Canon Nederland wordt hiermee gecompleteerd met alle nodige oplossingen en diensten voor het (re)produceren van technische tekeningen, presentaties, posters, kaarten, foto’s en andere documenten in grootformaat.

Versterking marktpositie

“Deze acquisitie is onderdeel van onze strategie om onze positie in de Nederlandse markt voor grootformaat printing te versterken. Dankzij deze overname zijn we in staat aan bestaande en nieuwe klanten het meest volledige assortiment van groot- en kleinformaat apparatuur, supplies en dienstverlening in de markt te bieden”, zegt Arjen Zandbergen, Channel Director Wide Format Printing van Canon Nederland. “Hierbij kunnen onze klanten een beroep doen op onze expertise op het gebied van documentinput, -output en -management, zowel van Canon- als Océ-signatuur. Uiteraard kunnen ze hierbij rekenen op het best denkbare serviceniveau.”

Koos Formsma, directeur van Regma Nederland, is eveneens positief over deze ontwikkeling. “Gezien de marktontwikkelingen en voor de continuïteit van de Regma relaties, doet het me goed, dat we ons bedrijf kunnen onderbrengen bij deze sterke partner.”

Rate this post

Print Friendly