Amstelveen, 5 november 2012 – Canon Europe – wereldwijd marktleider in imaging solutions – introduceert drie scanoplossingen die mobiel werken ondersteunen en gebruikers in staat stellen verbinding te maken met zakelijke diensten in de cloud.

De nieuwe scanoplossingen zijn:

  • CaptureOnTouch Mobile, een gratis app voor Apple iOS- en Android-apparaten, maakt het mogelijk met Canon’s nieuwe Wi-Fi-scanners batches documenten te scannen en deze toegankelijk te maken voor applicaties die zich in de cloud bevinden.
  • De uiterst compacte imageFORMULA DR-C125W bureauscanner met ingebouwde Wi-Fi voor draadloos scannen naar smartphones, tablets en PC’s.
  • De Canon Wi-Fi unit WU10, een optionele Wi-F-accessoire voor draagbare Canon-scanners.

“Apparaten met intelligente connectiviteit zijn sterk in opkomst. Analisten van IDC voorspellen dat er in 2013 wereldwijd bijna 1,4 miljard worden verkocht1 en dat dit grootschalige gebruik invloed heeft op de moderne manieren van werken”, zegt Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director van Canon Europe. “Veel medewerkers brengen nu hun eigen mobiele apparaten mee naar de werkomgeving en verwachten gebruik te kunnen maken van alle functies en mogelijkheden van hun smartphone of tablet, ongeacht waar ze zich op dat moment bevinden. De nieuwe scanoplossingen van Canon zijn speciaal ontworpen om deze ontwikkeling te ondersteunen.”

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile is een gratis app voor Apple iOS- en Android-apparaten die gebruikers in staat stelt documenten vanaf Canon-scanners draadloos te verzenden naar smartphones en tablets. Met deze app kunnen gebruikers de documenten rechtstreeks uploaden naar hun favoriete applicaties in de cloud, zoals Evernote of Google Drive. De app ondersteunt hoogwaardige beeldregistratie met dubbelzijdige kleurenscans van batches documenten. Tot de geavanceerde beeldverwerkingsfuncties behoren automatische formaatdetectie, scheefstandcorrectie en verwijdering van blanco pagina’s.

De CaptureOnTouch Mobile app is naar verwachting vanaf half november 2012 gratis te downloaden via de App Store (iOS) of Google Play (Android).2

ImageFORMULA DR-C125W

De uiterst compacte imageFORMULA DR-C125W bouwt voort op Canon’s succesvolle imageFORMULA DR-C125. Dit is de eerste scanner in de branche met een transportsysteem voor documenten met een verticale ‘J-baan’, waardoor de scanner veel minder ruimte op een bureau inneemt dan andere scanners in zijn klasse.

De imageFORMULA DR-C125W is Canon’s eerste generatie scanner met ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit en stelt gebruikers in staat documenten draadloos te scannen naar hun smartphones en tablets wanneer de CaptureOnTouch Mobile-app op het mobiele apparaat is geïnstalleerd. De app stelt medewerkers in staat documenten naar hun vaste workflows te verzenden, in gedeelde mappen te plaatsen of ze toegankelijk te maken voor veel gebruikte applicaties die zich in de cloud bevinden – alles rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat.

Canon imageFORMULA DR-C125W met WIFI

De imageFORMULA DR-C125W kan ook eenvoudig worden gedeeld door werkgroepen of collega’s op één afdeling door de scanner op te nemen in het bestaande Wi-Fi-netwerk van de onderneming. Gebruikers zijn met Canon’s Scanner Wireless Connection Utility ook in staat via hun ISIS/TWAIN-scanprogramma’s verbinding te maken en rechtstreeks te scannen naar hun notebooks en pc’s.

De imageFORMULA DR-C125W is vanaf 1 december 2012 beschikbaar bij de meeste Canon verkoopkantoren en resellers.2

Canon Wi-Fi-unit WU10

De Canon Wi-Fi-unit WU10 is een accessoire dat Wi-Fi-functionaliteit toevoegt aan Canon’s draagbare imageFORMULA P-215 scanners en het mogelijk maakt onderweg dubbelzijdige scans van hoge kwaliteit te maken. Dit stelt mobiele werkers in staat documenten snel en gemakkelijk draadloos te scannen naar hun mobiele apparaten en notebooks. Dankzij de ingebouwde accu levert de WU10 ook de voedingsspanning voor de scanner, zodat geen stopcontact nodig is. Als de accu van de Canon WiFi-unit WU10 volledig is opgeladen, kan de Canon imageFORMULA P-215 scanner 400 kleurenscans maken.

WU10, Wi-Fi-unit voor Canon Scanners

De Canon Wi-Fi-unit WU10 is vanaf 1 december 2012 verkrijgbaar bij de meeste Canon-verkoopkantoren en resellers.2

 

1 IDC persbericht van 26 september 2012. URL: http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS23703712

2 De leveringsmogelijkheden kunnen per land en regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met Canon Nederland.

 

Rate this post

Print Friendly