De hedendaagse economische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe uitdagingen op het gebied van kostenbesparing. Dit doet veel organisaties inzien dat zaken doen minder mag gaan kosten. Een digitaal archief kan daarbij helpen!

Om u te informeren over de mogelijkheden van een digitaal archief, organiseert Spigraph in samenwerking met een van haar partners, Metastore Nederland BV, het seminar ‘Scanning & Archiving’.

Dit gratis seminar zal plaats vinden in select gezelschap. Op deze manier is er de ruimte om aandacht te besteden aan uw processen en de mogelijkheden voor uw organisatie.

Tijdens de demonstraties worden de volgende zaken nader toegelicht:

– Nieuwe ontwikkelingen m.b.t. document capture

– De wettelijke bepalingen voor het bewaren van documenten

– Waar moet een digitaal archief systeem aan voldoen?

– Toepassingen zoals documentroutering, goedkeuring en factuurautomatisering

Tevens bieden wij u de gelegenheid om direct na de demonstraties een persoonlijk gesprek te voeren en uw vragen te laten beantwoorden.

Kom meer te weten over de mogelijkheden van digitale archivering tijdens ‘Scanning & Archiving’ bij Spigraph in ‘s-Hertogenbosch. Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@spigraph.nl

Voor eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)73 89 99 651. Wij heten u van harte welkom op ; Het Zuiderkruis 33, te ‘s-Hertogenbosch.

www.spigraph.nl en www.metastore.eu

 

 

Rate this post

Print Friendly