Berlijn, 1 november 2012 – The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 3.6.3 aan voor Windows, MacOS en Linux. Deze nieuwe uitgave is weer een stap vooruit in het proces van het verder verbeteren van de kwaliteit en stabiliteit voor elk soort toepassing, op persoonlijke computers of binnen organisaties en bedrijven van elke omvang.

Het beste vrije office-pakket ooit is de de facto standaard voor migraties naar vrije office-programma’s, dankzij de snel groeiende set functies en de verbeterde interoperabiliteit met gesloten software. Een teken van de voortgang is het groeiend aantal ontwikkelaars, dat onlangs het aantal van 550 sinds de start van het project heeft bereikt. Daarmee is LibreOffice een van de snelst groeiende vrije software-projecten van deze tijd.

Nadat onlangs de stad München bekend maakte te migreren van OpenOffice naar LibreOffice, is nu de beurt aan diverse Italiaanse provincies, waaronder die met het grootste aantal inwoners. Ook private ondernemingen stappen over naar LibreOffice, waaronder de grootste meubelfabrikant van Roemenië met 1000 Windows en GNU/Linux desktops

 

Rate this post

Print Friendly