Lexmark versterkt toonaangevende positie bij MFP’s met nieuwe oplossingsgerichte laserproducten

Onder de geïntroduceerde producten bevinden zich 11 slimme MFP’s die in combinatie met diverse diensten en softwareoplossingen van Perceptive Software bedrijven helpen groeien door tijdrovende processen te veranderen in efficiënte, geautomatiseerde workflows

NAARDEN, 31 oktober 2012 – Bij één van de belangrijkste productlanceringen in de geschiedenis van het bedrijf kondigde Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) een brede reeks aan nieuwe laserprinters en multifunctionele producten (MFP’s) aan. Ze maken allen gebruik van een verbeterd technologieplatform dat sterk op productiviteitswinst is gericht.

Het touchscreen waarmee de slimme, nieuwe MFP’s van Lexmark zijn uitgerust, geeft gebruikers bijvoorbeeld intuïtief toegang tot talrijke krachtige applicaties die manuele processen veel minder complex maken en de productiviteit verhogen. Bovendien helpt de naadloze integratie van de slimme MFP’s van Lexmark met de software van Perceptive Software om de infrastructuur efficiënter te gebruiken en teams beter te laten presteren. Dit kan de groei van bedrijven alleen maar ten goede komen.

Onder andere de volgende nieuwe toestellen werden aan de Lexmark printer- en MFP-productreeksen toegevoegd:

• CX510 multifunctionele kleurenlaserprinter – De Lexmark CX510 is ontwikkeld voor middelgrote werkgroepen. Het toestel biedt tijdbesparende productiviteitsoplossingen, die men normaal alleen op grotere toestellen aantreft. Deze MFP print professioneel ogende kleuren om publicaties volgens de juiste merk- en huisstijlrichtlijnen te produceren. De Lexmark-kalibratietechnologie voor het PANTONE®-kleurensysteem en Lexmark Named Color Replacement zorgen voor een nauwkeurige kleurenafstemming.

• MX812 multifunctionele monochrome laserprinter – Deze MFP levert topprestaties dankzij zijn uitzonderlijk snelle processor en de hoge print-, kopieer- en scansnelheden. Het is niet alleen de eerste multifunctionele monochrome A4-laserprinter die tot 66 pagina’s per minuut* print en kopieert, maar ook het eerste dergelijke toestel dat al na vier seconden* de eerste pagina produceert. Dit maakt van de MX812 het ideale toestel voor grote werkgroepen in bedrijven die op kantoor een betrouwbaar werkpaard nodig hebben. De MFP is uitgerust met professionele finishing-capaciteiten en kant-en-klare productiviteitsoplossingen, die snel toegankelijk zijn via het intuïtieve 25,9 cm kleuren touchscreen. De extra grote Unison tonercartridge voor 45.000 pagina’s, de grootste in zijn categorie*, beperkt het aantal onderbrekingen voor cartridgevervanging tot het absolute minimum.

• MX611 multifunctionele monochrome laserprinter – De Lexmark MX611 valt op door zijn heldere 17,8 cm kleuren-touchscreen, dat toegang geeft tot voorgeïnstalleerde productiviteitsoplossingen om taken te automatiseren en de productiviteit flink te verhogen. Dit onvermoeibare werkpaard print tot 47 pagina’s per minuut en heeft nauwelijks 6,5 seconden nodig om de eerste pagina te printen of te kopiëren. De Lexmark MX611 is de enige MFP in zijn categorie** met een finisher met niet-functie als optie.

• MX410 multifunctionele monochrome laserprinter – De Lexmark MX410 introduceert krachtige productiviteitsoplossingen op een MFP met een adviesprijs rond de € 500. Het toestel levert tijdwinst op door zijn snelle processor en zijn hoge print-, kopieer- en scansnelheid. De productiviteitsverhogende oplossingen zijn eenvoudig bereikbaar via het 10,9 cm kleuren touchscreen. De MX410 is geschikt voor een volume tot 10.000 pagina’s per maand, haalt een snelheid tot 38 pagina’s per minuut en print of kopieert een eerste pagina al na 6,5 seconden.

• MS610 monochrome laserprinter – Voor een toestel met een prijs vanaf € 560 levert de Lexmark MS610 ronduit indrukwekkende prestaties met zijn ingebouwde functionaliteit voor dubbelzijdig afdrukken en productiviteitsoplossingen***. Het is de snelste compacte monochrome A4 laserprinter**** die tot 16.000 pagina’s per maand print en tot 47 pagina’s per minuut haalt. Om een eerste pagina te printen, heeft hij nauwelijks 6,5 seconden nodig. Het eenvoudig te gebruiken 10,9 cm kleuren-touchscreen3 stelt gebruikers in staat om hun printtaken efficiënt zelf te beheren.

Verdere informatie over deze en andere nieuwe producten is te vinden op www.lexmark.nl.

“Toestellen van Lexmark onderscheiden zich van anderen door hun intelligentie. In combinatie met onze toonaangevende beeldverwerkingstechnologie stelt dit ons in staat om onze klanten unieke functies in een brede productreeks te bieden,” verklaarde Niels Priem, General Manager Benelux bij Lexmark. “Onze innoverende, slimme MFP’s vormen de ruggengraat van onze talrijke workflowoplossingen. Het is de naadloze integratie van onze hardware- en softwareoplossingen die onze klanten toegang geeft tot ongeëvenaarde mogelijkheden, zodat hun tevredenheid toeneemt.”

 

* Gebaseerd op een vergelijking met multifunctionele monochrome A4-laserprinters uit de prijscategorie $ 2.000 en meer. Gegevens afkomstig van websites van fabrikanten en onderzoek door onafhankelijke concurrentieanalisten in augustus 2012.

** Gebaseerd op een vergelijking met multifunctionele monochrome A4-laserprinters uit de prijscategorie minder dan $ 2.000. Gegevens afkomstig van websites van fabrikanten en onderzoek door onafhankelijke concurrentieanalisten in augustus 2012.

*** Uitsluitend van toepassing op de Lexmark MS610de en MS610dte configuraties.

**** Gebaseerd op een vergelijking van monochrome A4-laserprinters die minder dan 18 kg wegen. Gegevens afkomstig van websites van fabrikanten en onderzoek door onafhankelijke concurrentieanalisten in augustus 2012.

 

Rate this post

Print Friendly