Breukelen, 31 oktober 2012 – Koninklijke Coöperatieve Bloemenveiling FloraHolland, met een omzet van 4,2 miljard euro, zet de klok op Xerox. Voor de eigen post- en repro-afdeling, die voor het reilen en zeilen van deze organisatie nodig zijn, heeft FloraHolland na een RFP opnieuw gekozen voor Xerox.

Op de veilingvloeren wisselen jaarlijks zo’n 12,5 miljard bloemen en planten van eigenaar en FloraHolland verleent hiernaast ook dienstverlening op het gebied van commercie, logistiek, finance en ICT. In de post- en repro-afdeling van FloraHolland staan printers die Xerox met Managed Print Services beheert. Naast diverse kleurenprinters installeerde Xerox ook de eerste D95 printers in Nederland. Deze machines printen in zwart-wit, maar kunnen in kleur scannen.

FreeFlow Process Manager (workflow software) creëert een touchless workflow, die dagelijks duizenden aangeleverde opdrachten automatisch kan verwerken. Deze solution automatiseert arbeidsintensieve prepress-werkzaamheden met meer dan twintig vooraf geconfigureerde prepress-functies – met een exclusieve Xerox-functionaliteit die ook besluitvorming automatiseert. Hierdoor kan FloraHolland meer opdrachten in minder tijd afwerken, tegen lagere kosten en toch een constante kwaliteit garanderen – afdruk na afdruk.

 

Rate this post

Print Friendly