De PlanetPress Suite van Objectif Lune is toegevoegd aan de distributieovereenkomst tussen Konica Minolta en Objectif Lune. Objectif Lune is leverancier van open softwareoplossingen voor printen met variabele gegevens (VDP), de voorbereiding van mailverzendingen, documentsamenstelling en workflowautomatisering. Konica Minolta en Objectif Lune breiden de samenwerking uit met gecentraliseerde transactionele documentcompositie, TransPromo (transpromotionele documenten) en workflowautomatisering.

Objectif Lune en Konica Minolta zijn eind 2009 een pan-Europese overeenkomst aangegaan voor distributie van de PrintShop Mail Suite van Objectif Lune en de VDP-compositietool. Konica Minolta biedt klanten vanuit al haar Europese kantoren de Suite aan.

Bij het besluit om tevens software aan te bieden voor het creëren van TransPromo over het kanaal, koos Konica Minolta voor de PlanetPress Suite van Objectif Lune. De software is toegevoegd aan de pan-Europese distributieovereenkomst om uitvoering, ondersteuning en diensten te centraliseren.

“Sinds de eerste samenwerking met Konica Minolta Europa in 2009 is de organisatie een belangrijke partner van ons”, zegt Colin Casey, Director of Business Development bij Objectif Lune EMEA. “Konica Minolta’s inzet en marketinginitiatieven bieden ondersteuning aan onze activiteiten, zodat organisaties VDP en workflowautomatisering eenvoudig kunnen integreren.”

 

“PlanetPress is een geschikte oplossing voor de groeiende TransPromo-markt”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “Hierdoor kunnen marketingafdelingen, grotere organisaties en printleveranciers bedrijfsdocumenten, productie, documentdistributie en automatisering van workflows optimaliseren. Door de sterke combinatie van Objectif Lune’s software en onze hardware, zoals de bizhub printers, zijn we een goed team.”

 

Rate this post

Print Friendly