Naarden, 30 oktober 2012 – Perceptive Software heeft zijn platform voor Enterprise Content Management en Business Process Management uitgebreid met Intelligent Capture, dat het proces van lezen en valideren van documenten automatiseert.

Hiertoe heeft Perceptive Software zijn product Brainware Distiller omgedoopt tot Perceptive Intelligent Capture, powered by Brainware en geïntegreerd in het Perceptive Software platform.

Intelligent capture

Veel organisaties investeren in technologie om de datastroom te verbeteren, maar worstelen nog steeds met dure knelpunten in de processen, veroorzaakt door inefficiënte handmatige data-entry en validatie. Dat komt omdat meer dan 80 procent van de informatie vastzit in ongestructureerde en ongemanagede documenten – documenten die altijd moeilijk te automatiseren zijn geweest.

Perceptive Intelligent Capture, powered by Brainware, kan papieren en elektronische documenten nauwkeurig sorteren aan de hand van hun inhoud, haalt er op basis van de context de belangrijkste informatie uit, valideert die, en geeft het probleemloos door aan de core business applicaties. De onderliggende, proprietary technologie maakt geen gebruik van de traditionele template- en rules-gebaseerde benadering van datacapture, maar van een geavanceerde techniek, die werkt als het menselijk brein en zo patronen kan herkennen. Deze functionaliteit is nu dus geïntegreerd in het Enterprise Platform van Perceptive Software, dat voorziet in een bedrijfsbrede oplossing voor content-, document- en recordsmanagement, business process management, applicatie-integratie en rapportages.

Stand-alone

Perceptive Intelligent Capture zal beschikbaar blijven als stand-alone oplossing voor het elimineren van handmatige data-entry uit belangrijke bedrijfsafdelingen zoals debiteuren/crediteuren, postkamer, orderverwerking, salarisadministratie, recordsmanagement en andere terreinen binnen de onderneming. Daarnaast stelt Perceptive Intelligent Capture, samen met de multifunctionele printers van moederbedrijf Lexmark International, bedrijven in staat om waardevolle data direct vast te leggen, waarna deze naar een centrale locatie gaan voor onmiddellijke verwerking en validatie.

“Dit is precies wat we voor ogen hadden: een allesomvattende oplossing voor de automatisering van alle belangrijke bedrijfsprocessen, ongeacht documentsoort, hoeveelheid of complexiteit. Brainware is een aanvulling op Perceptive Software’s bestaande capture-architectuur, waarmee grote en kleine hoeveelheden alsmede centrale en gedistribueerde gegevens vastgelegd kunnen worden. De focus ligt hierbij op het vastleggen van actionable data die van belang zijn bij elk bedrijfsproces”, zegt Peter Dalhuisen, Regional Director NEMEA van Perceptive Software.

 

Rate this post

Print Friendly