Landgraaf, 24 oktober 2012 – Drukkerij Hamers Landgraaf BV heeft gekozen voor de imagePRESS C6010 van Canon. Met deze hoogvolume digitale kleurenproductieprinter kan de drukkerij nog beter inspelen op de groeiende behoefte van klanten aan digitaal drukwerk met variabele oplages. Dankzij deze grafische productieprinter beschikt Drukkerij Hamers over een totaaloplossing die het drukken van kwalitatief hoogwaardig drukwerk met zeer korte levertijden waarborgt.

Drukkerij Hamers Landgraaf BV heeft sinds haar oprichting in 1930 een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van totale drukwerkproductie: van concept tot en met realisatie. Gezien de groei van variabele dataprinting, ontstond de behoefte aan een nieuwe hoogwaardige printer die meer kwaliteit en variabele media (beeld en tekst) kan verwerken. In 2010 breidde het bedrijf zijn printerpark al uit met de imageRUNNER ADVANCE C9060 en de imagePROGRAF 8300 van Canon. Met de plaatsing van imagePRESS C6010 wil de drukkerij zich nog sterker positioneren in de markt voor digitaal printen.

Groeimarkt

“De markt voor digitaal printen vertegenwoordigt een belangrijke groeimarkt voor ons. Door de imagePRESS C6010 van Canon toe te voegen aan ons productiepark kunnen we nog beter inspelen op de behoefte aan hoogwaardige kleurenproducties met variabele data én hierbij zeer korte levertijden realiseren”, vertelt directeur Rémy Hamers. “Wij werken naar volle tevredenheid met Canon samen en ook bij de aanschaf van deze nieuwe printer kunnen wij een beroep doen op hun aandacht, service en kennis.”

Uitstekende printkwaliteit

De Canon imagePRESS C6010 is gebaseerd op een aantal revolutionaire technologieën. Zo waarborgen V-Toner, T-Developer en E-Drum – samen met de Advanced Image Transfer Belt en het olievrije Twin Fusing-systeem – een uitstekende printkwaliteit die niet onderdoet voor offset. De printer biedt – in combinatie met het geavanceerde beeld- en kleurenmanagement – een uitstekende printkwaliteit met een resolutie van 1200 dpi bij 256 gradaties en een snelheid van 70 kleurafdrukken per minuut op maximaal 300 grams papier. Doordat in het fixeerproces geen olie wordt gebruikt, kunnen de afdrukken eenvoudig worden gelamineerd of voorzien van spotvernis.

 

Rate this post

Print Friendly