Nijmegen, 24 oktober 2012 – Microsoft heeft de status van ISV Gold Partner toegekend aan Aia Software, de ontwikkelaar en leverancier van oplossingen voor Customer Communication Management. De beide bedrijven delen een lange gezamenlijke historie als partners resulterend in een uitstekende integratie tussen de wederzijdse producten. Voor de partners en klanten van Aia Software biedt deze status de garantie voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en praktische toepasbaarheid.

Paul Dirven, ceo Aia Software: “Vrijwel alle organisaties gebruiken in hun kantooromgeving één of meerdere oplossingen van Microsoft zoals SharePoint, Word en Excel. Het is dan ook uitermate belangrijk dat onze eigen software daar goed op aansluit en er mee integreert. Een goed voorbeeld is de mogelijkheid om de Aia-ITP documentoplossing te combineren met SharePoint. Daarmee houden de gebruikers hun vertrouwde werkomgeving maar bieden we ongelooflijk veel extra functionaliteit en mogelijkheden voor het creëren en beheren van documenten zoals brieven, offertes, polissen en andere klantcommunicatie.”

Als Microsoft ISV Gold Partner behoort Aia Software tot de wereldwijde top in het partnernetwerk van Microsoft. Belangrijke voordelen van deze status zijn de beschikbaarheid van specifieke en gespecialiseerde tools en trainingen, de directe toegang tot de supportafdeling en het altijd beschikbaar hebben van de nieuwste versies van de Microsoft software.

Dit alles geeft Aia Software een belangrijke voorsprong bij de ontwikkeling van de eigen oplossingen, de implementatie daarvan en de ondersteuning van de partners en klanten.

 

Rate this post

Print Friendly