Toshiba TEC breidt de portfolio solutions uit met PaperCut MF en EveryonePrint. Naast de eerder geïntroduceerde e-BRIDGE Job Point en PCounter PRO follow-me oplossingen, biedt Toshiba klanten nu volledige controle over de document output.

Toshiba biedt als geautoriseerde reseller van PaperCut MF niet alleen beheer over de kosten met betrekking tot de documentverwerking, maar biedt ook een ingebouwd hulpmiddel voor milieueffectrapportage ter ondersteuning van de klanten die strijd aangaan tegen de klimaatverandering.

Het verlagen van kosten en het verhogen van de productiviteit blijven hoge prioriteiten in elke kantooromgeving. De combinatie van de Toshiba multifunctionele systemen met PaperCut MF biedt een ideale oplossing voor organisaties die meer controle over de document output willen. Deze combinatie biedt eenvoudig beheer van het printerpark, het verzamelen van gebruikersgegevens per locatie en per systeem en het signaleren van inefficiëntie.

Dankzij de embedded client voor de Toshiba multifunctionele systemen kan PaperCut MF op een zeer gebruikersvriendelijke manier direct via het bedieningspaneel van de MFP worden gebruikt. De oplossing is flexibel en speelt feilloos in op de veranderende vereisten van een organisatie. PaperCut MF is niet alleen eenvoudig te installeren en te configureren binnen een bestaand netwerk, de oplossing is ook schaalbaar.

Mobielprinten

De werkomgeving verandert. Het wordt steeds belangrijker om totaal onafhankelijk van plaats en tijd met hardware en software te kunnen werken. Steeds meer mensen maken dan ook gebruik van smartphones, laptops en tablet pc’s, waarmee zij onderweg via internetapplicaties toegang krijgen tot informatie. Daarnaast ontstaat ook steeds meer behoefte te kunnen printen met deze systemen: mobielprinten.

EveryonePrint is een oplossing voor gebruikers die vanaf hun eigen workstation, laptop, tablet of mobiele telefoon willen printen. Er zijn drie eenvoudige manieren om te printen: uploaden via het web, printen via een universele printerdriver en printen via e-mail.

Perfecte oplossingen

“Wij hebben voor PaperCut MF en EveryonePrint gekozen omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze oplossingen in combinatie met onze multifunctionele systemen de toegevoegde waarde bieden die onze klanten van ons verwachten” zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC. “De oplossingen PaperCut MF en EveryonePrint bieden onze verkooporganisatie de kans in te spelen op de laatste marktontwikkelingen waar onze klanten mee worden geconfronteerd. De oplossingen geven onze klanten volledige controle over de documentkosten. Dit geeft organisaties de mogelijkheid zich te concentreren op hun core business”.

 

Rate this post

Print Friendly