De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Niet alleen op technologisch vlak, maar ook in de wijze waarop we aankoopbeslissingen nemen. Inmiddels bestaat zo’n 64% van het internetverkeer uit oriëntatie tot aankoop en dat leidt in 48% van de gevallen tot online aankopen. De aanwezigheid op het internet is dan ook een uitermate belangrijk onderdeel van de overlevingsstrategie voor grafische ondernemingen. Dit weet 4CLOUD® als geen ander. Het is dan ook als software-leverancier van essentieel belang dat je producten op dezelfde snelheid meegroeien. Dit is dan ook een van de vele punten waar 4CLOUD® zich nadrukkelijk in onderscheidt.

Daarom introduceert 4CLOUD® de alweer 3e grote upgrade dit jaar, van haar Web-to-Print oplossing 4WEB™. In deze versie zijn er naast vele verbeteringen, nieuwe functies, ook weer extra veel aanpassingen gemaakt om ook het bestelproces aan de achterzijde verregaand te kunnen automatiseren. Ook de stabiliteit en betrouwbaarheid van de software heeft extra veel aandacht gekregen bij de ontwikkeling van deze nieuwe release.

“De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de enorme snelheid waarmee onze software de afgelopen jaren is geëvolueerd, voor onze gebruikers niet altijd alleen maar voordeel heeft geboden. Helaas liepen zo nu en dan onze klanten ook wel eens tegen een bugje aan in onze software”, zo verklaart Léon van Schie – algemeen directeur 4CLOUD®. “Dit is helaas onontkomelijk, en in alle gevallen werden deze vrijwel direct na melding binnen enkele minuten opgelost. Maar desondanks is het gewoon vervelend voor klanten dat ze op een probleem stuiten. Om die reden hebben wij bij de ontwikkeling van 4WEB™ v8 dan ook extra goed gelet op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het product. Het gevolg is de meest robuuste en uitgebreide versie van 4WEB™ die wij tot nu toe hebben uitgebracht!”.

Naast de verhoogde stabiliteit zijn er natuurlijk ook veel nieuwe functies toegevoegd. Hieronder dan ook een kleine greep uit een paar van de in totaal 135 nieuwe functies uit 4WEB™ v8.

 

– Sterk verbeterde bestelomgeving met nieuw navigatiepaneel

– Ondersteuning voor kortingscodes in aanbiedingen-beheermodule

– Ondersteuning voor Pantone® coated, uncoated en neutraal bij templates (was alleen neutraal)

– Meerdere afleveradressen beheren

– Ondersteuning voor templates in open bestelomgeving (zonder registratie)

– Ondersteuning voor thema’s bij templates

– Bestellingen voor ongewijzigde herdruk van template-gebaseerde producten

– Order accordering module voor goedkeuringsproces bestellingen

– Ondersteuning voor tikprijs kosten (voor digitale persen) bij substraten

– Vele verbeteringen op SEO vlak, waaronder de mogelijkheid tot activeren van een automatisch gegenereerde tag-cloud

– Het bestellen van templates als los PDF bestand (kosten separaat te berekenen, na bestelling PDF direct downloaden)

– Vele nieuwe functies en uitbreidingen voor templates

– Verbeterde API voor integratie van 4WEB™ met bestaande websites

 

Voor alle versies (Start!, Advanced! en Pro!) zijn ondermeer de bestelmodules, maar ook de modules voor productbeheer, materiaalbeheer en afwerkopties enorm uitgebreid. De nieuwe beheermodules bieden een ongekend hoge mate van vrijheid en flexibiliteit bij het definiëren van prijzen, producten en materialen die aangeboden kunnen worden via de 4WEB™ webshop.

 

4WEB™ v8 is per direct beschikbaar voor alle gebruikers. Er is al een 4WEB™ Web-to-Print versie verkrijgbaar vanaf €1.250 euro eenmalige opstartkosten en €125,- per maand aan onderhoudskosten (omgerekend voor het eerste jaar 0,31 cent per uur, de jaren daarna 0,17 cent per uur).

 

Rate this post

Print Friendly