Meerssen, 10 oktober 2012 – I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft een nieuwe internationaal projectmanager in dienst genomen. Dave Cloudt zal in deze functie (inter)nationale projecten op het gebied van documentmanagement – gebaseerd op de producten van Autonomy en OpenText – gaan leiden. Verder zal Cloudt meewerken om de Project Management Organisatie (PMO)-processen binnen I.R.I.S. te optimaliseren.

Dave Cloudt (35) heeft dertien jaar ICT-ervaring in verschillende branches. Hij begon zijn loopbaan als supportmedewerker bij Atos en is daarna doorgegroeid tot systeembeheerder en technisch ICT-specialist. Hij werkte onder meer voor UPS, KPN en ECM-leverancier BCT. In zijn voorlaatste baan bij KPN Corporate Market leidde Cloudt grote ICT-infrastructuurprojecten, zoals back-upservermigraties, storage-implementaties en –migraties en VMWARE-serverupgrades.

Cloudt heeft als doel voor I.R.I.S. de beste bedrijfsprestaties te realiseren door continu te verbeteren. “Ik verwacht een professionele, open organisatie met korte lijnen waar ik mijn projecten tot een succesvol einde kan brengen. Wat ik belangrijk vind, is klantfocus, prestatiegericht zijn, verwachtingsmanagement, directe communicatie, de werksfeer en teamwerk.”

Rate this post

Print Friendly