FirstFLO is een snelgroeiende onderneming, die diensten levert op het terrein van financiële logistiek. Met deze diensten stellen wij onze cliënten in staat om de financiële stromen en de informatiestromen die daarmee samenhangen op een efficiënte wijze af te handelen. Hiermee creëren wij substantiële waarde voor onze cliënten.

We combineren hiervoor een outsourcing business model met de benodigde technologie en kennis. Met een professioneel team richten we ons hoofdzakelijk op de afhandeling van B2B transacties van grotere MKB bedrijven. De meeste bedrijven in deze categorie missen transactievolume, kennis en een technische infrastructuur om alle investeringen te kunnen rechtvaardigen en daarmee kostenvoordeel te realiseren. Met de dienstverlening van FirstFLO kunnen onze cliënten wel gebruik maken van deze geavanceerde technologieën en hoogwaardige kennis tegen lage, vaste kosten-per-transactie en zonder grote investeringen vooraf. Het optimaliseren van de financial supply chain levert onze cliënten substantiële voordelen op, vooral in de vorm van een verbeterde werkkapitaalpositie, lagere transactiekosten en minder FTE’s voor de verwerking van die transacties.

FirstFLO besteedt zeer veel aandacht aan het creëren van hoogwaardige service levels. Belangrijke voorwaarden zijn een naadloze aansluiting van onze dienstverlening op de systemen en procedures van de cliënt, optimale beveiliging van gegevens en de communicatielijnen, en een grote betrouwbaarheid en bereikbaarheid van de FirstFLO systemen.

FIRSTFLO IS
FIRSTFLO IS NIET
BUSINESS DISCIPLINE
INKOOPROUTINE
LANGE TERMIJN OPLOSSING
EENMALIG CONSULTING PROJECT
DIENSTVERLENING
SOFTWARE/HARDWARE
VOLLEDIG PROCES
FUNCTIES, TAKEN
CONTINU
SITUATIONEEL
RELATIE, SAMENWERKING
KOOP & BETAAL TRANSACTIE
Rate this post

Print Friendly