Schiphol-Rijk/Hilversum, 11 oktober 2012 – IntraData en FlexService zijn een strategische samenwerking aangegaan waarbij FlexService de SAAS- documentoplossing IntraOffice van IntraData geïntegreerd aanbiedt aan FlexService-klanten als aanvulling op het bestaande portfolio. Dit betekent dat alle organisaties die werkzaam zijn in de flexmarkt in staat zijn om het plaatsen van (flex)medewerkers volledig papierloos, rechtsgeldig af te handelen in een persoonlijke, veilige, online omgeving . IntraOffice integreert naadloos en documenten zijn altijd en overal inzichtelijk.

“Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van de werkwijze van FlexService: samen met onze klanten én partners tot de beste oplossing komen op relatief kleine deelgebieden met een groot eindresultaat”, aldus Nardo Lambregts, directeur FlexService.

De aangenomen wetwijziging van juni 2010, maakt het vandaag de dag mogelijk documenten digitaal te ondertekenen. IntraData heeft randvoorwaarden geïmplementeerd in IntraOffice waardoor documenten juridisch rechtsgeldig ondertekend worden met behulp van een ‘digitale handtekening’ en tevens binnen dezelfde omgeving kunnen worden opgeslagen volgens de juridische bewaartermijn.

Simon Kornblum, commercieel manager IntraData: “Binnen de uitzendbranche worden op jaarbasis gezamenlijk zo’n 1.400.000 kandidaten geplaatst. Per plaatsing brengt dat gemiddeld zo’n vier poststukken met zich mee. Een kostenpost die jaarlijks de 6 miljoen euro ruimschoots overstijgt. Onze gezamenlijke oplossing leidt naast de substantiële kostenverlaging ook tot voordelen van procesversnelling (snellere inzet uitzendkracht) die in totaal kunnen oplopen tot 65% voordeel ten opzichte van de huidige wijze van werken.”

Humares uit Vlissingen werkt naar volle tevredenheid met IntraOffice. “Dankzij deze applicatie die gekoppeld is aan ons CRM-systeem FlexService is het nu mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen met een juridisch rechtsgeldige handtekening. Deze worden vervolgens opgeslagen in het digitale dossier dat via internet altijd toegankelijk is voor de uitzendkracht door in te loggen op de site. Kandidaten zijn hierdoor eventueel op afstand te bemiddelen”, aldus Sebas Winkel, Kwaliteitsmanager van Humares.

 

Rate this post

Print Friendly