Onder het motto ‘samen naar een toekomstbestendig onderwijs’ organiseert BCT, aanbieder van oplossingen voor enterprise content management en zaakgericht werken, in oktober en november een aantal klantendagen voor onderwijsinstellingen. Tijdens deze informatieve middagen worden gebruikers van BCT’s oplossingen en andere geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in het onderwijs en hoe BCT hierop kan inspelen.

Naast een interactieve presentatie en demonstraties zijn er diverse praktijksessies. Ook is het delen van ervaringen en leren van elkaar een belangrijk onderdeel van de middagen. Vraagstukken die behandeld worden zijn onder andere het nieuwe werken en de ontwikkelingen op het gebied van de cloud. Ook wordt specifiek ingegaan op de mogelijkheden om papieren vergaderstukken te vervangen door een tablet. Daarbij staat het zaakgericht werken in het onderwijs centraal: wat betekent dit voor het onderwijs?

Programma op maat

Om beter aan te sluiten op de behoefte van de verschillende bezoekers uit het onderwijsveld, heeft BCT besloten om drie aparte klantendagen te organiseren voor universiteiten, hogescholen en ROC’s. Maurice Willems, accountmanager onderwijs bij BCT: “Universiteiten, hogescholen en ROC’s bieden allemaal onderwijs en de onderwijsprocessen komen met elkaar overeen, maar toch hebben ze ieder te maken met specifieke issues. Wij spelen hierop in door een programma op maat aan te bieden, waar alleen de relevante thema’s voor elk type onderwijsinstelling aan bod komen.”

De klantendagen van BCT:

• Universiteitendag: 30 oktober bij Erasmus Universiteit Rotterdam

• Hogescholendag: 1 november bij Avans Hogeschool Breda

• AOC/ROC-dag: 6 november bij het Deltion College in Zwolle

Neem voor meer informatie over de drie klantendagen contact op met BCT via 046-4424545 of stuur een e-mail naar onderwijs@bct.nl.

 

Rate this post

Print Friendly