BCT, de aanbieder van oplossingen voor enterprise content management, is gestegen tot plaats 49 van de Computable top 100. Daarmee behoort het Limburgse bedrijf tot een van de krachtigste ICT-bedrijven van Nederland. In de categorie financieel behaalde BCT de 22e plaats. De andere categorieën zijn imago als zakenpartner, innovatie imago en imago als werkgever. Het totaal van deze vier categorieën bezorgde BCT plaats 49, een stijging van tien plaatsen ten opzichte van de ranking in 2011.

BCT is gespecialiseerd in enterprise information management software, ofwel oplossingen die helpen de informatiehuishouding van organisaties efficiënter in te richten. Als de informatie goed gebundeld wordt en op de juiste momenten ter beschikking wordt gesteld, ontstaat er kennis die organisaties kunnen gebruiken om een concurrerende voorsprong te creëren en te behouden. “Wij willen graag het verschil maken”, vertelt operationeel directeur Jos Bischoff. “Daarom hebben wij de afgelopen periode hard gewerkt aan de uitbreiding van ons product- en dienstenportfolio. We zijn er trots op dat onze inspanningen onder andere te zien zijn in een hogere notering in de Computable top 100.” BCT levert haar software aan meer dan 700 bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties. Het ICT-bedrijf, dat circa 200 personen in dienst heeft, is gevestigd in Amstenrade en heeft eveneens kantoren in Brunssum, Lanaken (B) en Aken (D).

 

Het ICT-vakblad Computable stelt jaarlijks een top 100 samen van de best presenterende ICT-bedrijven. Het vakblad werkt hiervoor samen met experts van Mazars Berenschot Corporate Finance, die scores voor financiën en het imago berekenen. Apple, Google en Microsoft vormen de top 3 van 2012.

 

Rate this post

Print Friendly