Edmond Document Solutions, specialist in oplossingen voor optimale klantcommunicatie, introduceert een veelomvattend Enterprise Content Management (ECM) systeem: Eddoc iDIS ECM. Dit nieuwe ECM-systeem is de opvolger van het eerdere intelligent Data Information System (iDIS). Deze upgrade van de nieuwste Eddoc Weaver Document Output Management oplossing maakt gebruik van een volledig open structuur, die gebruikers direct in staat stelt te integreren met alle gangbare bestaande IT-systemen en -omgevingen. Eddoc iDIS ECM integreert ook eenvoudig met Microsoft Office door gebruik van de SharePoint-protocollen en maakt het mogelijk vanuit één opslag- en bewaarplaats (repository) meerdere invoerformaten op te slaan, te bewaren, te bewerken en te doorzoeken.

Flexibiliteit en gemak

Eddoc iDIS ECM is een uiterst compleet Enterprise Content Management systeem met een gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface en stelt gebruikers in staat documenten op te slaan en te delen door simpele drag & drop-acties. Met deze nieuwe ECM-suite hebben gebruikers toegang tot en kunnen zoeken door alle formaten content (video, geluid, beelden, documenten). Deze all-in-one oplossing biedt tevens essentiële beheerfunctionaliteit als records management, samenwerking, e-mailarchivering, web- en intranet content management, case management (zaakgericht werken) en document management. Deze functies helpen een organisatie grip te houden op alle inkomende en uitgaande informatie en content in deze tijd met toenemende druk door strikte wet- en regelgeving. Omdat de software is gebaseerd op Open Source en volledig compatibel is met Microsoft Office biedt het de gebruikers optimale bruikbaarheid en gebruiksgemak. Het geeft een organisatie maximale grip op in- en externe communicatie inclusief maximale veiligheidsgaranties doordat het voldoet aan de strenge (Amerikaanse ministeriële) beveiligingsstandaarden.

“We bieden flexibiliteit, gebruiksgemak en efficiency in documentbeheer”, aldus Rudy Stueck, Director Sales & Marketing van Edmond Document Solutions. ”Met Eddoc iDIS ECM kunnen we onze klanten een geïntegreerde suite van oplossingen bieden die de hele life cycle van een document afdekt”.

Uiteenlopende content, dezelfde opslagplaats

Eddoc iDIS ECM voorziet in het beheer van alle geluid, beelden, video, en tekstbestanden in één overzichtelijke en uniforme opslagplaats. Inclusief alle interne en externe communicatie, zoals blogteksten, wiki’s, website-informatie en klantcommunicatie. “Eddoc iDIS kan worden gebruikt als een soort netwerkdirectory en alle soorten content kunnen door drag & drop-acties van en naar applicaties worden overgezet. Zaakinformatie, record- en website-informatiebeheer is allemaal ondergebracht in en geïntegreerd met dit systeem en het beheer van al dit soort content wordt daarmee sterk vereenvoudigd”, legt Stueck uit.

“Ook het mediabeheer is hiermee een stuk eenvoudiger: het labelen, categoriseren, doorzoeken en archiveren van audio-, video- of tekstbestanden is efficiënt en snel. Versiecontrole en samenwerken in teams worden optimaal ondersteund, terwijl alle medewerkers toegang hebben tot alle relevante informatie”, aldus Stueck enthousiast.

Efficiency en moeiteloze implementatie

iDIS ECM is dankzij de Open Source- en Java-basis makkelijk te implementeren. De software is vanaf het begin ontworpen om te integreren met alle gangbare bestaande IT-omgevingen met minimale of geen enkele verandering daarin. “Snelle implementaties bevorderen de terugverdientijd: een ROI van tien maanden is goed mogelijk. Het gebruik van één centrale bewaarplaats (repository), vergroot de efficiency van hoe medewerkers werken, terwijl de hele organisatie altijd gemakkelijk en veilig toegang heeft tot de laatste, meest actuele informatie”, vat Stueck nog eens samen.

Rate this post

Print Friendly