DirectSmile, marktleider voor software op het gebied van CrossMedia/ dialogue marketing, beeldpersonaliseren en web-to-print, heeft Jaap Groenenberg aangesteld als Manager Benelux.

Jaap Groenenberg (37) is ervaren professional op het gebied van personaliseren, dialogue marketing en crossmedia.

“Persoonlijke – database gedreven marketingcommunicatie – via zowel print als digitale media moet voor iedere marketeer als muziek in de oren klinken”, zegt Jaap Groenenberg. “Met DirectSmile kan ik de tools leveren die dat mogelijk maken. Ik vind een eer om te mogen werken bij een bedrijf met zo’n staat van dienst en ontwikkelaar van innovatieve producten.

Met de laatste ontwikkelingen binnen DirectSmile Crossmedia, zie ik kansen voor marketeers om – zonder technische webkennis – zelf crossmedia campagnes te ontwikkelen. Dit geldt ook voor mediabedrijven en print service providers door hun dienstenaanbod uit te breiden en specialist te worden op crossmedia communicatie.”

Tobias Flores, Sales Director WW zegt: “We zijn blij dat we ons team kunnen versterken met de marketing en technisch knowhow en het netwerk dat Jaap heeft opgebouwd in de 14 jaar dat hij in deze branche actief is. Zijn ervaring, enthousiasme en gedrevenheid zullen zorgen voor een verdere ontwikkeling in de Benelux markt.”

Contact informatie: jaap.groenenberg@directsmile.com,

Rate this post

Print Friendly