Kom op 2 november naar het One Stop Organizing event van Jalema. Een fascinerend event waarin Jalema een totaaloplossing presenteert en toelicht op het gebied van fysieke, digitale en toekomstige archivering.

Ook Solar Team Twente en bevlogen spreker Ruud Veltenaar leveren een inspirerende en onvergetelijke bijdrage.

Dus mis het niet! Het event vindt plaats op vrijdag 2 november 2012, op een bijzondere locatie; Green Village in Nieuwegein.

Wacht niet met inschrijven, want vol is vol! www.jalema.com/nl/event

One Stop Organizing

Een allesomvattend aanbod voor een slim archief

Met een goed doordacht archief kunt u klantgerichter en efficiënter werken. Jalema is al 65 jaar expert in het slim, veilig en vooral vindbaar opslaan van papieren en digitale archieven. We hebben een allesomvattend product- en dienstenpakket waarmee we u volledig kunnen ontzorgen als het gaat om de opslag en vindbaarheid van uw bedrijfsinformatie. Want informatie is pas waardevol als het gevonden wordt.

We zijn de tijd vooruit

Werken, leren en communiceren doen we steeds vaker onafhankelijk van tijd en plaats. Een digitaal archief is onmisbaar geworden om kennis en informatie efficiënt en mobiel te kunnen delen. Ook het terugdringen van papierverbruik is een belangrijke motivatie voor een virtueel kantoor. Jalema heeft veel ervaring met het digitaliseren en toegankelijk maken van documenten en werkt continu aan innovatieve oplossingen voor het nieuwe werken en het toekomstig archief.

 

Rate this post

Print Friendly