Xerox helpt het MKB om zoveel mogelijk rendement uit IT-investeringen te halen met drie nieuwe productlijnen, bestaande uit multifunctionele printers (mfp’s), printers en een A3-kleurenprinter. Het WorkCentre 6605, de Phaser 6600, het WorkCentre 3315/3325, de Phaser 3320 en de Phaser 7100 A3 Colour Printerbieden het MKB de mogelijkheid om documenten eenvoudig en snel te produceren en te delen zonder hiervoor een grote investering te hoeven doen.

Xerox WorkCentre 6605 mfp en Phaser 6600

Het Workcentre 6605 mfp is een betaalbare optie voor algemeen kantoorgebruik. Deze compacte mfp is in staat om kleurrijk verkoopmateriaal te produceren, zoals offertes, brochures, flyers en presentaties. Gescande bestanden kunnen automatisch worden gedeeld via de e-mail, het netwerk of een USB-stick. Secure Print vraagt om een persoonlijke pincode op de machine voordat de documenten geprint kunnen worden. De optionele draadloze adapter geeft toegang tot printen vanuit elke plek op kantoor en ook printen vanaf de USB stick is mogelijk. De kleurenscanner met een dubbelzijdige, automatische 50-vel-doorvoer wordt gebruikt voor het kopiëren, het scannen en het faxen van stapels losse originelen. Dit bevordert de kantoorefficiency en het gebruikersgemak.

Daarnaast kunnen gebruikers de gehele printcyclus volgen, van documenten in de rij tot tonerverbruik, via een intuïtief kleurenaanraakscherm. De Phaser 6600 is de printervariant, die de basis vormt van de multifunctional en met 35 ppm snelle afdrukken biedt. De standaard papiercapaciteit van deze printer is 700 vel en met een extra papierlade uit te breiden is naar 1.250 vel.
Xerox WorkCentre 3315/3325 mfp en Phaser 3320

Deze compacte mfp’s hebben een printsnelheid van 31 en 35 zwart-wit afdrukken per minuut. De printervariant haalt een snelheid van 35 ppm. De 3325 en 3320 hebben een optie voor een wifi-aansluiting en zijn dus overal in het kantoor te plaatsen. Daarnaast bevat dit WorkCentre net als het 6605 WorkCentre beveiligingstoepassingen, zoals Secure Print. Kleurenscans kunnen via e-mail, het netwerk en USB-stick verder verspreid worden. Ook kleurenfaxen en speeddial is mogelijk met deze mfp’s.

 

Xerox Phaser 7100 A3-kleurenprinter

De Phaser 7100 is een A3-kleurenlaserprinter en is geschikt voor bedrijven met een gemiddeld afdrukvolume tot circa 2.000 afdrukken per maand. De machine print met een snelheid van 30 A4-pagina’s per minuut en een resolutie van 1200 x 1200 dpi. De printer biedt een mooie mix van snelheid en goede kwaliteit om aan de diverse eisen van een kantooromgeving te voldoen. De printer is geschikt voor kantoren met een beperkte ruimte en door de lage kostprijs kunnen kleinere ondernemingen zich nu ook een A3-kleurenlaserprinter veroorloven.

 

Beschikbaarheid
Alle machines zijn te bestellen via Xerox directe verkoop, resellers en distributeurs.

Rate this post

Print Friendly