Geautomatiseerde digitale formulierverwerking scheelt veel tijd, fouten en dus geld

Om meer inzicht te geven in de geautomatiseerde verwerking van de tegenwoordig veelvuldig binnenkomende formulierstromen heeft DDi Document Software uit Hoofddorp, specialist in het omzetten van papieren documentstromen naar digitale informatiestromen, een white paper geschreven. In dit uitgebreide document staat beschreven welke stappen je als onderneming moet nemen om de overgang van papier naar digitaal zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo wordt in heldere taal duidelijk gemaakt hoe voor elke organisatie een optimale verwerking van deze veelal lastige documenten gerealiseerd kan worden.

Ze zijn er in veel vormen en grote aantallen: formulieren waarin om informatie wordt gevraagd. Van aangifteformulieren, declaratieformulieren, actiecoupons, urenverantwoordingen en verzekeringsformulieren tot enquêtes, vragenlijsten, verzuimformulieren, inschrijvingen en ga zo maar door. Bij een groot aantal organisaties vindt de verwerking ervan nog handmatig plaats. Veel effectiever is het echter om dergelijke formulierstromen (semi-) geautomatiseerd te laten verwerken. Kwestie van het juiste onderscheid kunnen maken, letterlijk in dit geval, op basis van de opmaak van het formulier, de aantallen en de duidelijkheid van de vraag naar informatie.

In de white paper staat gedetailleerd beschreven hoe en welk onderscheid er is te maken tussen de verschillende soorten documenten en hoe die door geavanceerde software zijn te herkennen en te verwerken. Voorts geeft de White Paper inzicht in de werking van het volledige proces van automatische formulierverwerking: van scanning tot herkenning en het corrigeren en afhandelen van foutief herkende waarden.

Voor elke organisatie die worstelt met de dagelijks inkomende stroom aan papieren formulieren is deze gratis te downloaden white paper een waardevolle bron van informatie, speciaal geschreven om te helpen dit probleem op te lossen.

Ga voor het downloaden van deze white paper naar http://ddi.nl/nieuws/white-paper-elektronische-formulierverwerking/ 

Rate this post

Print Friendly