Edwin Jongsma start op Docufacts met een verzameling columns over de dienst Managed Print Services. Deze servicevorm in de branche van printing & document solutions is bij veel klanten nog onbekend. De huidige economische situatie dwingt bedrijven en organisaties om efficiënter en meer kostenbewust te ondernemen. Managed Print Services helpt bedrijven en organisaties deze doelstellingen te realiseren.

Edwin Jongsma gaat in zijn columns uiteenzetten hoe Managed Print Services bijdraagt in het beantwoorden van de volgende vragen. Wat is nu eigenlijk Managed Print Services?, hoe verloopt het ideale Managed Print Services traject? en wat zijn de 10 redenen waarom u Managed Print Services dient te overwegen? In een reeks van artikelen geeft Edwin Jongsma antwoord op deze kernvragen. Aan het einde komen alle artikelen beschikbaar in een bundel, zodat u een compleet naslagwerk heeft over Managed Print Services.

Edwin Jongsma is commercieel directeur bij Xtandit en heeft 23 jaar ervaring in de branche van printing & document solutions. In 2009 heeft Edwin Jongsma samen met zijn team een Managed Print Services Business Unit opgezet. Xtandit is een concessionair van Xerox Nederland B.V. en is meer dan twee decennia lang adviseur van hoogwaardige document oplossingen. Met een team van 120 gedreven medewerk(st)ers, adviseert Xtandit haar klanten een totale Managed Print Services oplossing. Xtandit heeft het hoofdkantoor in Woerden en twee verkoop vestigingen waarvan één in Capelle a/d IJssel en één in Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.xtandit.nl (Xerox partner van het jaar 2010 en 2011).

Op 1 oktober zal de eerste inleidende bijdrage verschijnen onder de titel: Afdrukken in kantoor: de transformatie van kopieermachine tot Managed Print Services

 

Rate this post

Print Friendly