Wetzlar, Duitsland, 26 september 2012 – Notable Solutions, Inc (NSi) maakt administratie en andere documentgerelateerde bedrijfsprocessen eenvoudiger voor mobiele werkers middels een nieuwe productiviteits-app. NSi Mobile is de eerste mobiele toepassing die mobiele content capturing, print-on-demand, beveiligde toegang tot bestanden en veilige verwerking van elektronische formulieren combineert.

De app maakt de functionaliteit van NSi AutoStore beschikbaar op Android- en iOS-apparatuur. De AutoStore-software wordt door meer dan 13.000 organisaties wereldwijd gebruikt om documentstromen veilig in goede banen te leiden en document- of formuliergerelateerde bedrijfsprocessen zo veel mogelijk te automatiseren. Voorheen konden gebruikers de software alleen gebruiken via een MFP (multifunctionele printer) of pc. Met de komst van NSi Mobile zijn ook smartphones en tablets in te zetten om documenten, foto’s en andere elektronische data veilig aan een bedrijfsproces toe te voegen.

Mobiele documentverwerking

Gebruiksvoorbeelden van NSi Mobile zijn verpleegkundigen die een document snel en eenvoudig ter plekke aan een elektronisch dossier willen toevoegen; een service-medewerker die zijn werkorder direct in het ERP-systeem verwerkt; en studenten die over de hele campus gelegenheid hebben om via hun mobiel een printopdracht te geven voor een bepaalde printer.

“Nu smartphones en tablets niet meer weg te denken zijn, willen mobiele werkers ook de juiste toepassingen hebben om ze te gebruiken in hun werkprocessen, juist als ze niet op kantoor zijn. De mogelijkheid om informatie vast te leggen en deze direct in bedrijfstoepassingen te verwerken is van groot belang voor de klanttevredenheid, om te voldoen aan compliancy-regels en om de productiviteit te verhogen”, aldus Mehdi Tehranchi, CEO van Notable Solutions, Inc. “Met NSi Mobile spelen we hier exact op in en bieden we een oplossing die onze gebruikers verder op weg helpt hun doelen sneller te bereiken.”

Mogelijkheden NSi Mobile

Met NSi Mobile is alle informatie op mobiele apparatuur, zoals e-mailbijlagen, bestanden uit andere toepassingen en foto’s direct naar bedrijfstoepassingen te sturen. Mobiele werkers kunnen daarnaast elektronische formulieren invullen die direct in het bedrijfsproces worden geïntegreerd, zodat papieren administratie afneemt, het aantal fouten vermindert en vertraging in het proces nihil wordt.

Verder kan middels MyFiles elke mobiele werknemer op een veilige manier bij zijn bestanden, zonder veranderingen aan de bestaande IT-beleidsregels. Ten slotte biedt print-on-demand mogelijkheden voor medewerkers om documenten af te drukken op een printer of MFP van hun voorkeur. Hierdoor is men niet gebonden aan een bepaalde printer en blijven er geen stapels papier bij printers liggen, die niet of pas later worden opgehaald.

“Mobiliteit staat aan de basis van veel nieuwe businessmodellen”, zegt Gartner-analist Pete Basiliere. Volgens een recent Gartner-rapport ‘worden mobiele apparaten niet alleen gebruikers van content, maar ook producenten. Het worden tools in processen, zoals workflow-goedkeuringen en veranderingen in documenten. Het is daarom verstandig de mobiele ECM-gebruikerservaring zo sterk mogelijk te maken.’

Beschikbaarheid

De NSi Mobile app is vanaf oktober beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store. De app werkt alleen met de NSi Mobile server die beschikbaar is middels de AutoStore Software Update service voor gebruikers van AutoStore 6 Service Pack 1 of hoger. Om NSI Mobile te benutten zijn aanvullende client-licenties nodig.

 

Rate this post

Print Friendly