Voor het vijfde jaar op rij is het Sales traineeship van Océ-Nederland B.V. uitgeroepen tot het beste van Nederland. De afgelopen vier jaar werd deze prijs toegekend aan het Sales traineeship van Océ-Nederland B.V. Door het aanstaande samengaan van Canon Nederland N.V. en Océ-Nederland B.V. is besloten vanaf heden de naam ‘Canon Sales Traineeship’ te hanteren. De initiatiefnemer van de verkiezing is Nobiles Media, een uitgeverij die zich reeds 22 jaar specialiseert in arbeidsmarktcommunicatie richting hoog opgeleide starters en young professionals.

De verkiezing is een juryprijs. Met de verkiezing tot het Beste Sales Traineeship 2012 dingt Canon Nederland automatisch mee naar de titel “Beste Overall Traineeship” van Nederland. De bekendmaking hiervan vindt op 11 oktober plaats tijdens het SP!TS/Nobiles Career Event in Jaarbeurs Utrecht.

Antoon Vugts, Directeur Human Resources, is zeer verheugd over de uitslag. “Het Sales Traineeship van Canon Nederland is uniek door zijn continue afwisseling van leren en werken, waarbij een beschermde leeromgeving en een uitdagende werkpraktijk naadloos worden geïntegreerd. De verkiezing maakt duidelijk dat wij hiermee aansluiten bij hedendaagse trends in arbeidsbeleving.”

Het Sales traineeship van Canon Nederland duurt 12 maanden en kent per kalenderjaar twee startmomenten. Het eerstvolgende traineeship start in februari 2013. Hiervoor zijn 12 plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie, neem contact op met Ronald Verheijen, Talent Scout, via: ronald.verheijen@oce.com.

Rate this post

Print Friendly