Doxis Informatiemanagers en Data Space introduceren een unieke dienst: Mijn dossier digitaal. Een one-stop-shop voor het digitaliseren en ontsluiten van papieren dossiers. Of het nu gaat om objectdossiers (bijvoorbeeld milieudossiers of bouwdossiers) of persoonsdossiers (personeelsdossiers, medische dossiers, leerlingen-, studenten- of cliëntendossiers), Mijn dossier digitaal verzorgt het gehele traject van een papieren naar een zeer toegankelijk digitaal dossier.

Via www.mijndossierdigitaal.nl is het mogelijk via een heldere online vragenlijst direct een offerte aan te vragen. Deze website is gelanceerd op 24 september 2012.

“We zijn bijzonder trots op onze gezamenlijke dienst. Het is nieuw, transparant en kwalitatief hoogwaardig. De expertises van Doxis en Data Space vullen elkaar perfect aan: projectcoördinatie en inhoudelijke schoning door Doxis en digitalisering door Data Space” aldus Jan Erik Stijnman, manager Operatie bij Doxis. Laurens van Thiel, commercieel directeur Data Space vult aan: ”Mijn dossier digitaal biedt een pragmatische, resultaatgerichte oplossing voor uiteenlopende papieren dossiers. Een van de speerpunten is dat we een kwaliteitsgarantie afgeven. Door het 100% betrouwbare scanproces worden dossiers gedigitaliseerd volgens alle kwaliteitsrichtlijnen, zijn altijd toegankelijk en er gaat geen informatie verloren. Bovendien is Data Space ISO gecertificeerd, dit is een belangrijke toegevoegde waarde voor het borgen van de kwaliteit van Mijn dossier digitaal.”

Rate this post

Print Friendly