Donderdag 20 september heeft Kodision op het congres “zaakgericht werken voor de overheid”  in ’s-Hertogenbosch versie 3.0 van haar zaaksysteem KIM® gelanceerd. Op het evenement konden bezoekers voor het eerst live kennismaken met de KIM® 3.0 suite, wat leidde tot zeer enthousiaste reacties. De nieuwe release bevat toonaangevende nieuwe features waarmee Kodision haar vooraanstaande positie overtuigend waarmaakt. KIM® 3.0 biedt een intuïtieve nieuwe look & feel, een geïntegreerde PDC en FAQ (powered by Kluwer) en e-Connect een NEN 2082 gecertificeerd DMS/RMA gebaseerd op Microsoft SharePoint.

Met de toevoeging van een NEN 2082 gecertificeerd DMS/RMA wordt het complete digitale proces van intake, behandeling en archivering ondergebracht in één totaaloplossing, de KIM® suite. De nieuwe KIM® suite zorgt voor een integraal klantbeeld, integrale managementinformatie, document- en archiefbeheer en een verbeterd afhandelproces. De KIM® suite bestaat uit KIM® Zaaksysteem, TriplEforms® Smart Webintake en een NEN 2082 gecertificeerd DMS/RMA gebaseerd op Microsoft SharePoint. Met de KIM® suite biedt Kodision een fraaie totaaloplossing op het gebied van zaakgericht werken.

Ed Buré, commercieel directeur van Kodision, onderstreept het belang van totaaloplossingen: “Vanuit de markt zien we een toenemende vraag naar flexibele en goed beheerbare totaaloplossingen waar het zaaksysteem en een NEN 2082 gecertificeerd DMS/RMA belangrijke onderdelen van zijn. Door ons zaaksysteem KIM® te verrijken met een DMS/RMA zijn we in staat om organisaties een unieke totaaloplossing aan te bieden waarmee zij hun elektronische dienstverlening naar een hoger niveau tillen.

Rate this post

Print Friendly