ICreative verzorgt implementatie en uitrol Basware

Fabory heeft gekozen voor de E-procurement-oplossing van Basware. ICreative verzorgt in de komende periode de implementatie en configuratie van de software-applicatie Basware Purchase Management. Fabory koos in 2004 al voor Basware Invoice Processing en  gaat binnenkort dus gebruikmaken van Basware’s volledige Purchase-to-Pay-suite. Na een succesvolle implementatie in België vindt de wereldwijde uitrol over de gehele Fabory-organisatie plaats die in veertien landen actief is.

Grip op de uitgaven én het vroegtijdig inzicht krijgen in de verplichtingen zijn de belangrijkste doelstellingen. Daarnaast is het van belang dat de gekozen oplossing eenvoudig in gebruik is en flexibel kan worden ingericht. In de toekomst wil Fabory meer efficiëntieslagen maken en daar moet het systeem mogelijkheden voor bieden. Basware’s E-procurement-oplossing voldoet aan deze eisen.
Johan Dewandeleer, Director Purchasing & Pricing bij Fabory: “Basware Purchase Management sluit naadloos aan op de Invoice Automation-software waarvan wij op dit moment al gebruikmaken. Het is een goede stap richting een volledig geautomatiseerd Purchase-to-Pay-proces dat past bij het innovatieve karakter van onze organisatie. We hebben er vertrouwen in dat we, samen met ICreative, Basware Purchase Management succesvol gaan implementeren en dat de oplossing voor ons van substantiële, toegevoegde waarde is.”
Rate this post

Print Friendly