DPP, Digital Printing Partners, investeert in de nieuwe Xerox iGen4 EXP. Deze digitale kleurenpers print naast de gebruikelijke maten ook tot een formaat van 66 x 36 cm. Hiermee kan DPP voor haar klanten alle denkbare grafische producties maken, waaronder drieluik A4 brochures, A4 brochures oblong en offertemappen. De hoogwaardige kwaliteit is geborgd door de matte toner en de resolutie van 2400 dpi.

Ronald Giethoorn, directeur van DPP, geeft aan blij te zijn met de nieuwe aanwinst. “Deze pers is duidelijk nog beter dan de iGen3. De constantere kwaliteit en het extra grote formaat biedt ons dé mogelijkheid nog beter te kunnen inspelen op de vraag van onze klanten, namelijk hoogwaardig drukwerk in kleinere oplages en in elk formaat. Ook POS-materialen worden nu op de iGen4 geproduceerd. Met onze Web2Print oplossing en deze snelle pers hebben wij steeds kortere levertijden.”

Net als bij Xerox staat MVO bij DPP ook hoog in het vaandel. Het duurzame karakter van de iGen4, de EA-toner en de recyclebaarheid van de pers passen goed in het beleid van DPP.

 

Marcel Martens van Xerox: “Wat onze klanten zoals DPP ook willen bereiken, wij willen de grafische ondernemers graag helpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun klanten verrassen, meer opdrachten produceren, kostenreductie en de groei van hun dienstverlening.”

Rate this post

Print Friendly