DDi Document Software uit hoofddorp is specialist als het gaat om het omzetten van informatie op papier naar digitaal. Om iedereen die geïnteresseerd is in oplossingen om efficiënter met (papieren) documentstromen om te gaan op de hoogte te houden, heeft het bedrijf haar eigen app ontwikkeld. Snelle en directe communicatie met de (potentiële) achterban leidt tot de beste resultaten, vindt DDi Document Software.

Directeur Thom Menssink van DDi Document Software heeft gemerkt bij zijn klanten en in de markt dat behoefte bestaat aan snelle informatie-uitwisseling over nieuwe ontwikkelingen bij zijn bedrijf. ‘We zijn op dit moment, maar eigenlijk altijd wel, bijvoorbeeld heel druk met vernieuwingen, verbeteringen en het van belang zijn om te weten in welk stadium bepaalde ontwikkelingen bij ons zijn. Via deze app kunnen ze altijd op de hoogte blijven van de meest actuele zaken rond onze software, onze oplossingen, onze klanten en onze organisatie. Voor iedere organisatie die overweegt om Van Papier naar Digitaal te gaan, is deze app een absolute aanrader.’

“Dit is nog maar de eerste versie van de DDi app. In de nabije toekomst zullen we de app gaan integreren in de nieuwe generatie DDi Document Software. Communicatie en informatie worden worden als integraal onderdeel van al onze oplossingen steeds belangrijker”, aldus de software leverancier uit Hoofddorp.

Volg deze link http://ddi.nl/nieuws/ddi-app/  en scan op deze pagina de QR-code.

1. De DDi App wordt nu automatisch opgestart.
2. Open de DDi App vervolgens als webpagina.
3. Wijs deze webpagina toe aan uw favorieten, of – bij voorkeur – zet deze in het beginscherm van uw smartphone of tablet.

 

 

Rate this post

Print Friendly