Nobel Document Group kondigt uitbreiding van haar portfolio aan met een volledige suite cloud spend management-oplossingen. Nobel signaleert bij klanten een groeiende behoefte en noodzaak om meer inzicht en controle te krijgen over hun bedrijfsuitgaven. Met de nieuwe propositie wil Nobel organisaties passende oplossingen bieden die helpen om uitgaven beter te sturen. Nobel bundelt hiertoe haar krachten met partner Esize, leverancier van cloud spend management-oplossingen. Beide partijen zien verregaande mogelijkheden om technologieën te integreren en zo organisaties te helpen om hun uitgaven en de daaraan gerelateerde financiële processen efficiënter, slimmer en daarmee voordeliger in te richten.

Cloud Spend Management

Nobel Document Group zet in nauwe samenwerking met partner Esize een nieuwe propositie in de markt op het gebied van cloud spend management-oplossingen. Deze nieuwe generatie volledig geïntegreerde bedrijfssoftware helpt organisaties om meer inzicht en controle te krijgen over hun bedrijfsuitgaven, door alle stappen van inkoop- en factuurafhandelingsprocessen efficiënter en transparanter te maken. Van sourcingtrajecten, contractbeheer & inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en automatische afhandeling van facturen. Eén compleet cloud platform voor overzicht en grip op inkoop en bedrijfsuitgaven.

Optimaal inzicht en controle
Paul van Rietschoten, Commercieel Directeur Esize: “Nobel Document Group helpt klanten al jaren van omslachtig papierwerk naar efficiënte digitale bedrijfsprocessen. Optimaal inzicht en controle op bedrijfsuitgaven, oftewel spend management, wordt voor organisaties steeds belangrijker. Samen met Nobel bieden wij klanten grip over hun inkoop- en facturatieproces, waterdicht en direct gekoppeld aan de financiële administratie. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze klanten zo een stap verder brengen in het realiseren van meer efficiëntie, betere processen en een hogere kostenreductie.”

Synergie

Marcel Vaneker, Business Manager Nobel Document Group: “Door onze specialistische kennis en oplossingen te bundelen, bieden wij bedrijven en instellingen samen een unieke en hoogwaardige propositie om het uitgavenproces te automatiseren en te digitaliseren. Esize en Nobel Document Group vullen elkaar op alle fronten zeer goed aan en wij verwachten dan ook veel synergie te behalen.”

Unieke oplossing voor uitgavenbeheersing

Nobel Document Group adviseert en helpt organisaties met het automatisch verwerken, digitaliseren, distribueren en opslaan van documenten. Het aanbod bestrijkt de complete documentenstroom: van data capture, workflow, documentmanagement tot output management oplossingen. Nobel biedt haar klanten met de intensieve samenwerking met Esize een unieke oplossing voor uitgavenbeheersing. Esize biedt automatiseringsoplossingen voor het ondersteunen van het volledige inkoopproces (source-to-pay) en doet dit op basis van software-as-a-service, waarbij het volledige beheer van de applicatie bij Esize ligt. Dit biedt legio voordelen op het gebied van kosten, beheer en onderhoud. Daarnaast maken klanten gebruik van een platform waar vele inkooporganisaties en leveranciers op zijn aangesloten.

Esize is 18 en 19 september aanwezig op de Nobel Cloud Xperience. Tijdens dit tweedaagse event worden vrijwel alle kanten van Cloud Computing belicht, zoals de organisatie van hybride omgevingen, business continuïteit in samenhang met Cloud Computing, de impact van Cloud op een ICT-afdeling, IT-trends en recente ontwikkelingen. Kijk voor het gehele programma, informatie over de sessies en de sprekers op www.cloudxperience.nl.

Rate this post

Print Friendly