Op 11 september heeft de burgemeester van Apeldoorn , de heer drs. J.C.G.M. (John) Berends MPA, een werkbezoek gebracht aan Sandd.

Sandd is één van de grote werkgevers (ca 14.000 werknemers) in Apeldoorn.

De heer Berends werd ontvangen door Haico Meijerink (CEO Sandd), Rob Brakenhoff (COO Sandd) en Patrick Landman (CFO Sandd).

Na een overleg waarin de heer Meijerink de heer Berends heeft geïnformeerd over de positie van Sandd in de markt en de ambitieuze doelstellingen (groei naar 1 miljard poststukken) voor de toekomst is de burgemeester rondgeleid door het bedrijf.

Meijerink : “Wij zijn bijzonder vereerd met het bezoek van de heer Berends en de kans die ons daarmee geboden werd om hem kennis te laten maken met ons bedrijf. Tevens hebben we de burgemeester kunnen informeren over belangrijke thema’s, waaronder de groeiambities van Sandd en het noodzakelijke toezicht op de postmarkt door de OPTA”.

Berends : “Indrukwekkend hoe de enorme hoeveelheden post hier in Apeldoorn worden verwerkt. Sandd is voor de regio een belangrijke werkgever gevestigd op één van de mooiste en duurzaamste industrieterreinen die we in onze gemeente hebben: De Ecofactorij”.

Ecofactorij is ontwikkeld als duurzaam bedrijventerrein voor grootschalige bedrijven in de productie- en logistieke sector.

Rate this post

Print Friendly