Dinsdagmiddag 11 september, aan de vooravond van de verkiezingen, heeft demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager Noordelijke MKB-ers toegesproken en antwoord gegeven op hun vragen. De avond werd geleid door Marc Jager – Kandidaat Tweede Kamerlid CDA. Lijnco Groningen heeft de bijeenkomst gefaciliteerd.

Lijnco is met haar drukwerk een belangrijke schakel in diverse ketens bij de overheid. Onder andere drukwerk voor Justitie, DUO, diverse belastingformulieren en de stempas.

Hoofdthema’s

Thema’s als: wat wordt er van de ondernemer verwacht, werkgelegenheid en Europa (de Euro) kwamen aanbod. Frits Visser, directeur Lijnco, opende de avond met enkele voor het MKB essentiële vraagstukken. Jan Kees de Jager heeft concreet aangegeven wat hij voor het MKB heeft gedaan in de beginperiode van zijn ministerschap, welke plannen hij nog wil uitvoeren en daarnaast antwoorden gegeven op de vragen van Lijnco en de MKB-ers.

Initiatief

De bijeenkomst tussen de Noordelijke MKB-ers en Jan Kees de Jager was een initiatief van het CDA in samenwerking met MKB Noord. Lijnco heeft de organisatie op zich genomen. Voor de aanwezigen was het een geslaagde bijeenkomst.

Rate this post

Print Friendly