BCT, aanbieder van oplossingen voor enterprise content management systemen, heeft onlangs een officiële samenwerkingsovereenkomst getekend met OSN. Het bedrijf houdt zich bezig met levering en onderhoud van (multifunctionele) printers en het adviseren, installeren en onderhouden van software voor digitale documentverwerking. Het nieuwe partnership is onderdeel van BCT’s strategie om door middel van een partnernetwerk haar producten nu ook aan te bieden aan het midden- en kleinbedrijf. Dankzij de gecombineerde ervaring van BCT en OSN kunnen MKB-ondernemers profiteren van de voordelen van complete document management- en factuurverwerkingsoplossingen.

BCT timmert momenteel hard aan de weg in de MKB-markt. Marc Charlier, senior partner manager Benelux van BCT: “Wij zijn volop bezig om diverse oplossingen speciaal voor het MKB te ontwikkelen. Het digitaliseren van documentstromen en facturen kan namelijk juist voor MKB-ondernemers veel kostenbesparingen opleveren. Wij hebben er echter bewust voor gekozen om in MKB-marktsegment te benaderen via een partnernetwerk, dat we de komende tijd verder willen uitbreiden. Deze lokale leveranciers staan namelijk dicht bij de klant en kennen de behoeften van de individuele ondernemer. Een speciaal MKB-team ondersteunt de partners in bijvoorbeeld technische training en marketing.” OSN is één van de leveranciers waar BCT al langer contact mee heeft. “OSN heeft al vijftien jaar ervaring in het leveren van print- en scanoplossingen aan MKB-bedrijven in heel Nederland”, vertelt Charlier. “Wat OSN bovendien onderscheidt is de jarenlange ervaring met vooraanstaande bedrijven binnen diverse sectoren.”

OSN heeft sinds begin 2012 enkele pilotprojecten samen met BCT uitgevoerd. Hierbij stond de koppeling tussen de scansystemen van OSN en de software van BCT centraal. Omdat de samenwerking van beide kanten goed beviel, is OSN officieel benoemd tot BCT-partner. OSN is daarbij verantwoordelijk voor de verkoop van BCT’s MKB-oplossingen. De implementaties en nazorg zal door een team van specialisten van beide bedrijven verzorgd worden.

Rate this post

Print Friendly