PIANOo en Docufacts organiseren op donderdag 25 oktober de Marktupdate 2012 printers & multifunctionals. De marktupdate is voor alle organisaties in de publieke sector die kopieerapparaten, printers en multifunctionals inkopen en op de hoogte gebracht willen worden van de laatste stand van zaken in deze branche.

Na een succesvolle markontmoeting in 2010 en de presentatie op het congres in 2011 geven we een vervolg aan deze productgroep.

Programma

Opening door dagvoorzitter – Tjark Kamp
Tjark is interim facilitair manager/verandermanager en heeft vanuit zijn functie regelmatig te maken met kantoorprint- en reproprojecten.

Trends en ontwikkelingen – Johan Kosters
Johan is oprichter van Docufacts.nl, de grootste onafhankelijke online-informatiebron over documentoplossingen in Nederland en directeur van DOCplus, adviesbureau voor documentoplossingen.

Duurzaamheid – Yvonne Keijzers
Yvonne is oprichter van Duurzamerwerken.nl, een website waar bedrijven, die aan de gang willen met MVO en duurzaamheid, inspirerende praktijkvoorbeelden kunnen vinden. Zij is eigenaar van Pasklaarcommunicatie.

Softwarecomponenten – Peter van der Vecht
Peter is eigenaar van Datascan, distributeur van diverse documentoplossingen via de leveranciers en resellers.

Aanbesteden en contractmanagement – Erwin van Gorkum
Erwin is senior medewerker contract– en leveranciersmanagement bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en verantwoordelijk voor diverse rijksbrede ICT-contracten.

Aanbesteden vanuit de leverancier bezien – Hellen van Rooij
Hellen is eigenaar van TenderToo en begeleidt bedrijven bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen en heeft ruime ervaring met tenders in deze productgroep.

Managed Print Services – Maickel Gommers
Maickel is eigenaar van Magovision, en adviseert resellers en eindgebruikers bij de invoering van Managed Print Services.

Datum en locatie

De marktupdate wordt gehouden op donderdag 25 oktober 2012.
De locatie is Zaamen in Haarlem, Nieuwe Gracht 3. Deze locatie ligt op 5 minuten afstand van het station Haarlem.
Ontvangst vanaf 10 uur met afsluitende borrel rond 16:30 uur.

Meer informatie en aanmelden

Rate this post

Print Friendly