Xerox Nederland en Wuestman gaan een partnership aan. Wuestmanzal vanaf nu ook het Xerox-portfolio, bestaande uit kantoor- en light production-apparatuur, voeren en wordt daarmee een multibrand reseller van Xerox. Wuestman bestaat al ruim 140 jaar en is in midden-Nederland een bekende leverancier voor document solutions en office supplies. Door de substantiële groei in haar indirecte verkoopkanaal is Xerox in staat het MKB steeds beter te bedienen.

Rutger Diepeveen, Channel Business Manager van Xerox: “Wuestman is van oudsher een begrip in de regio op het gebied van kantoorinrichting en printing en heeft de ambitie om hier ook verder in te investeren. Deze ambitie sprak ons erg aan en de samenwerking was snel gevonden. Met deze partner krijgen wij een sterkere positie in het midden van het land.”

Voor Wuestman is de lijn van Xerox een goede aanvulling op het bestaande portfolio, omdat de producten van Xerox door de markt worden beoordeeld als een A-merk. Kwaliteit is voor Wuestman altijd een zeer belangrijke factor in haar overwegingen om een partnership aan te gaan. Daarnaast hecht Wuestman grote waarde aan haar zelfstandigheid en wil haar relaties optimale keuzevrijheid geven. Met deze aanvulling is Wuestman nog beter in staat om elke klant de optimale oplossing te bieden.

Rate this post

Print Friendly