FileNet Corporation (NASDAQ: FILE) helpt organisaties betere beslissingen te nemen door de content en processen achter hun activiteiten te beheren. FileNet’s enterprise content managementoplossingen (ECM) stellen klanten in staat om concurrentievoordeel te verkrijgen en te behouden door content uit hun hele organisatie te beheren, hun bedrijfsprocessen te automatiseren en te stroomlijnen en een volledig aanbod aan connectiviteit te bieden die nodig is om het nemen van dagelijkse, belangrijke beslissingen te vereenvoudigen.

FileNet ECM-oplossingen bieden een uitgebreide reeks capaciteiten die integratie bieden met bestaande informatiesystemen. Zo levert zij voordelige oplossingen om echte zakelijke problemen op te lossen.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1982, hebben meer dan 3.900 organisaties, waaronder 80 van de Fortune 100-bedrijven, gebruik gemaakt van de voordelen die FileNet-oplossingen bieden bij het beheren van ‘mission critical’ content en -processen.

Het hoofdkantoor van FileNet is gevestigd in Costa Mesa, Californië. Het bedrijf biedt haar innovatieve ECM-oplossingen in meer dan 90 landen aan via zowel haar eigen wereldwijde verkoopkanaal en professionele diensten als via haar ValueNet® Partner-netwerk van resellers, system integrators en applicatieontwikkelaars.

Rate this post

Print Friendly