Eneo is een, door Océ ontwikkelde, web service voor de distributie van documenten in de bouw. Met name in de aanbestedingsfase, waarin veel documenten aan meerdere partijen worden gestuurd, komt Eneo volledig tot zijn recht. Het is een veilige en zeer gebruiksvriendelijke oplossing die in de ‘cloud’ draait. Eneo is uniek en past naadloos in iedere fase van het bouwproject, als spil in de documentdistributie.

De kracht van Eneo is de combinatie van deze kenmerken:
– eenvoudig in het gebruik
– digitale en/of papieren verzending van documenten
– volledige controle over het distributieproces
– directe besparingen in kosten en tijd, zonder investeringen en lange implementatietrajecten

Dankzij de nieuwe Eneo app kunt u Eneo nu overal gebruiken. U bent altijd op de hoogte van de actuele status van uw project en u kunt op elk moment de meest recente versie zien van documenten in uw projecten. Als u afdrukken nodig heeft, kunt u deze direct online bestellen. Ook het sturen van feedback op ontvangen documenten is mogelijk, zelfs inclusief een foto, die is gemaakt met uw mobiele telefoon of tablet.

Het scannen van de Eneo QR-code op het document laat direct zien of u met de laatste versie werkt. Opmerkingen over papieren documenten kunnen snel online worden toegevoegd aan projecten in de cloud. En als u niet over de laatste versie van een tekening beschikt, kunt u deze direct downloaden of met één klik bestellen bij een professionele printshop in het Eneo printnetwerk.

De Eneo app is nu beschikbaar voor Apple, zeer binnenkort ook voor Android.

Voor meer informatie: www.eneo.ws of www.oce.nl/eneo

Rate this post

Print Friendly