PIANOo en Docufacts organiseren samen de Printers & Multifunctionals Marktupdate 2012. De Marktupdate is voor alle organisaties in de publieke sector die door middel van aanbestedingen kopieer, – print en multifunctionals inkopen en op de hoogte gebracht willen worden van de laatste stand van zaken in deze branche en kennis willen uitwisselen over het aanbesteden.

Na een succesvolle markontmoeting in 2010 en de presentatie op het congres in 2011 wordt een vervolg gegeven aan deze inkoopcategorie.

De Marktupdate zal worden gehouden op 25 oktober bij Zaamen in Haarlem, Nieuwe Gracht 3. Deze locatie ligt op 5 minuten afstand van het station Haarlem. Ontvangst vanaf 10 uur met afsluitende borrel rond 16:30.

Onderwerpen

  • Trends en ontwikkelingen
  • Managed Print Services
  • Duurzaamheid / inkoopcriteria toepassen
  • Software componenten
  • EMVI strategie en kostenschema’s
  • Gunningscriteria
  • Marktconsultatie
  • Aanbesteden vanuit de leverancier bezien

(voorlopige onderwerpen)

Deelnemers

De marktupdate is alleen toegankelijk voor organisaties die werkzaam zijn in de publieke sector en inkopen door middel van (europees) aanbesteden. De bijeenkomst is specifiek gericht op medewerkers inkoop, facilitair en ict welke betrokken zijn bij het aanbestedingsproces. Er zijn geen vertegenwoordigers van leveranciers bij de bijeenkomst aanwezig.

Aanmelden

Deelname is gratis maar aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Maximaal 2 deelnemers per organisatie.

Ga naar de PIANOo site om aan te melden: AANMELDEN

Leveranciers

Tijdens deze marktupdate hebben leveranciers geen toegang. Indien u inschrijft op aanbestedingen kunt u wel opgenomen worden in de lijst van leveranciers van de Marktupdate Printers & Multifunctionals 2012. Deze zal deze dag worden gepubliceerd. Voor meer informatie over de mogelijkheden: redactie@docufacts.nl

Over PIANOo

PIANOo, Expertisecentrum Aanbesteden biedt informatie, advies, instrumenten en praktische tips aan iedereen die zich in de publieke sector bezighoudt met het inkopen en aanbesteden van werken, leveringen en diensten. Ons doel: professionalisering van inkoop bij alle overheden. Met oog voor rechtmatigheid én doelmatigheid. PIANOo werkt voor en met een netwerk van ruim 3.500 inkopers en aanbesteders.

Over Docufacts

Docufacts.nl is de grootste onafhankelijke online informatiebron over documentoplossingen in Nederland. Docufacts brengt dagelijks het laatste nieuws op het vakgebied en biedt haar lezers toegang tot de laatste ontwikkelingen in de markt.

Over Zaamen

Zaamen is een inspirerende werkplek voor zelfstandige professionals en derde werkplek voor mobiele medewerkers in de regio Haarlem. De moderne voorzieningen scheppen een vruchtbaar klimaat voor werken à la carte, succesvolle trainingen, presentaties, brainstormsessies en ontmoetingen. Zaamen is in 2012 uitgeroepen tot beste smart cowork center van Nederland.

Rate this post

Print Friendly