Zakelijke dienstverlener versterkt portfolio met krachtige oplossing gegevensvastlegging

Itella Information en ABBYY Europe kondigen aan dat Itella de status van Gold Certified Partner in het ABBYY Europe Solution Partner Programme heeft bereikt. De toetreding bevestigt de relatie tussen Itella, een toonaangevende aanbieder van uitbestedingen van financiële en zakelijke processen in Europa en ABBYY, een toonaangevende aanbieder van technologieën voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstiek.

Itella heeft aangetoond deskundig om te kunnen gaan met de technologieën voor documentherkenning van ABBYY te kunnen voldoen aan de wensen van klanten en heeft op basis daarvan de status van Gold Certified Partner bereikt. ABBYY Europe Gold Certified Partners kunnen rekenen op vele voordelen, zoals toegang tot ABBYY’s partner services, inclusief producttraining en technische ondersteuning, die het bedrijf een concurrerende positie op de markt opleveren.

“Zowel grote als kleine bedrijven proberen constant specifieke bedrijfsprocessen te optimaliseren en de kwaliteit van de gegevensverwerking te verbeteren,” zegt Christian Scherf, Director of Product Strategy bij Itella. “Itella levert sterk geautomatiseerde processen van topkwaliteit voor inkomende documenten door gebruik te maken van FlexiCapture, het platform van ABBYY voor het vastleggen van bedrijfsinformatie. Met deze dienst, die op aanvraag wordt geleverd, kunnen de klanten van Itella de efficiency van bedrijfsprocessen verbeteren zonder hoge investeringen vooraf.”

Met ABBYY FlexiCapture kan Itella intelligente oplossingen aanbieden bij het digitaliseren en verwerken van inkomende documenten met betrekking tot vrijwel elk bedrijfsproces.  Door gebruik te maken van de technologie van ABBYY kan Itella het aanbod in de Digitizing Services-afdeling verbeteren en het klantenbestand verder uitbouwen. Itella kon de capaciteit om document te verwerken uitbreiden en daarmee hun concurrende positie op de markt. Jaarlijks kan het bedrijf nu meer dan 100 miljoen papieren, fax- of e-maildocumenten in meer dan 20 landen verwerken.

“We hechten grote waarde aan onze relatie met partners die samen met ons oplossingen en applicaties bieden aan klanten. Itella beschikt over een uitstekende staat van dienst op het gebied van vakkundige en hoogstaande klantenservice met behulp van de ABBYY FlexiCapture-technologie,” zegt Bodo Wagener, Vice President of European Sales van ABBYY Europe. “De klanten moeten kunnen rekenen op betrouwbare adviseurs die hen begeleiden bij de keuze uit de beschikbare opties voor bedrijfstechnologieën. Itella Information is zo’n adviseur, en daarom geven we het bedrijf met plezier de Gold Certified-status in ons European Solution Partner Programme.”

De diensten zijn beschikbaar in alle landen waarin Itella of haar partners werkzaam zijn. Ga voor meer informatie naar: www.itella.com/information

Als u meer wilt weten over hoe u een ABBYY Europe Certified Solution Partner kunt worden in uw land, gaat u naar: www.abbyy.com/partners/trainings/

Rate this post

Print Friendly