Decos sponsor Nationale Ontvangst André  Kuipers

ESA-astronaut André Kuipers wordt donderdag  30 augustus feestelijk ontvangen in Noordwijk, vlakbij het unieke  kantoorruimteschip van de Decos Technology Group. Decos deelt Andrés passie voor  innovatie: net als André gelooft het IT-bedrijf in nut en noodzaak van  technologische ontwikkeling. Daarom is Decos als enthousiaste sponsor betrokken  bij de Nationale Ontvangst van Kuipers en heeft het bedrijf een  Twitterprijsvraag uitgeschreven. De winnaar mag een reis door het Nederlandse  luchtruim maken in een privé vliegtuig.

Deelnemers aan de prijsvraag worden gevraagd  wat de link is tussen Decos en André Kuipers. Niet alleen bezoekers van het  evenement, maar iedereen in Nederland kan zo vaak hij wil meedoen door op 30  augustus het antwoord te twitteren en daarbij de hashtag #Decos_NL te vermelden.  De meest originele inzending wint deze spraakmakende prijs. De winnaar wordt ’s  avonds bekend gemaakt via Twitter en op www.decos.nl.

De Nationale Ontvangst van André Kuipers vindt  plaats om 15.30 uur op de Koningin Wilhelmina Boulevard van Noordwijk, ter  hoogte van de Hotels van Oranje. De astronaut wordt op spectaculaire wijze  ingehaald op het strand en verwelkomd door o.a. Zijne Koninklijke Hoogheid de  Prins van Oranje. De hele middag vinden er diverse feestelijkheden plaats op de  boulevard, met een informatieve en educatieve invalshoek, geheel in lijn met  Kuipers’ missie. Decos is aanwezig op de vrij te bezoeken Air- & Spacemarkt  rondom de Vuurtoren.

Gedeelde passie voor  innovatie

André Kuipers heeft laten weten blij te zijn  weer even met twee voeten op vaste grond te kunnen staan. Maar het liefst  zou hij weer terug gaan naar het ISS. Zijn avonturen en zijn passie voor  innovatie hebben Decos mede geïnspireerd om ook los te komen van die vaste grond  en de zoektocht naar innovaties te versnellen. “Net als André geloof ik in nut  en noodzaak van technologische ontwikkeling,” licht Paul Veger, CEO en oprichter  van de Decos Technology Group, toe. “Daarom investeert Decos in IT-toepassingen  op dit gebied, bijvoorbeeld door papierloos werken mogelijk te maken. Dat is  iets wat in het International Space Station nog niet mogelijk is gebleken. Hier  op aarde kan dat mede dankzij door Decos bedachte IT-toepassingen al wel. Het  bewijs daarvoor leveren wij zelf door het goede voorbeeld te geven: Decos is het  eerste papierloze kantoor in Nederland. Ons volgende doel: een papierloos  ruimtestation!”


Het papierloze hoofdkantoor van Decos.

Rate this post

Print Friendly