I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft Jeroen Gieteling aangesteld als functioneel consultant WorkSite. Gieteling is verantwoordelijk voor het inventariseren van de wensen en eisen van een klant en de uiteindelijke vertaling hiervan naar een functioneel ontwerp. Daarbij hoort ook het inrichten en testen van de WorkSite-omgeving. Verder verzorgt Gieteling trainingen en demo’s en ondersteunt hij de klant bij de uitrol van WorkSite.

Jeroen Gieteling (29) studeerde Informatiedienstverlening en Informatiemanagement en begon zijn loopbaan als informatieanalist bij Atos Origin. Daarna stapte hij de ECM-wereld in. Hij ging aan de slag bij detacheringsbureau Enjoy & Deploy, waar hij opdrachten uitvoerde gericht op het ECM-pakket CORSA. Dit deed hij vanuit verschillende rollen: als trainer, implementatiebegeleider, applicatieconsultant en functioneel beheerder.

Gieteling: “In mijn vorige baan ben ik gedetacheerd geweest bij verschillende gemeentes, maar ook bij een waterschap, universiteit en een ziekenhuis. Nu was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere werkomgeving. Ik verwacht mijzelf hier bij I.R.I.S. verder te kunnen ontwikkelen, zowel persoonlijk als in de rol van consultant.”

 

Rate this post

Print Friendly