Toshiba introduceert twee waardevolle plugins die veel toegevoegde waarde bieden aan het gebruik van de Toshiba MFP: e-BRIDGE Replicator en e-BRIDGE Job Point.

e-BRIDGE Job Replicator

Eén printopdracht afdrukken op verschillende papiersoorten of papierkleuren? Nu wordt dit nog vaak afgedrukt op doordrukpapier of de printopdracht wordt meerdere malen gegeven. Dit is kostbaar en het vraagt veel tijd. Toshiba heeft de oplossing. Met de Toshiba JobReplicator plugin worden complete opdrachten vanuit meerdere papierbronnen geprint door middel van één druk op de knop. Dit geeft veel voordelen voor het printen van bijvoorbeeld pakbonnen, werkopdrachten, contracten en recepten. Het programma voegt de verschillende printopdrachten samen in één opdracht en voorkomt handmatig sorteren van sets. Dit maakt een matrixprinter overbodig en de gebruiker hoeft niet meerdere keren dezelfde printopdracht te geven, wat een hoge productiviteit en enorme tijdsbesparing oplevert.

e-BRIDGE Job Point

De Toshiba e-BRIDGE Job Point plugin stuurt één printopdracht naar maximaal 10 verschillende systemen tegelijkertijd. De productiviteit van de Toshiba e-STUDIO’s wordt hierdoor sterk verhoogd en de printopdracht is sneller klaar. Ook kan deze plugin worden gebruikt als basis follow-me oplossing*. Gebruikers versturen een printopdracht vanaf hun PC en activeren deze printopdracht op een willekeurige Toshiba MFP.

* altijd in combinatie met een authenticatieoplossing.

Lees meer over Job Point

Lees meer over Job Replicator

 

Rate this post

Print Friendly