Assurantietussenpersonen zetten volgende stap richting procesoptimalisatie en efficiency

Hoofddorp, 21 augustus 2012 – Digitale dossiervorming is sinds enkele jaren gemeengoed in de assurantiewereld. Met name de Anva kantoren nemen met gebruik van Anvadis een vooraanstaande positie in. DDi Document Software – de leverancier achter Anvadis – zet nu de volgende stap door alle polis post van de verzekeraars volledig automatisch te verwerken. Een uitkomst voor assurantietussenpersonen, die hiermee procesoptimalisatie en efficiency realiseren.

Digitale dossiers, waarin gescande polissen, mutaties, correspondentie en voorwaarden per cliënt gebundeld worden, zorgen voor een compleet en geordend overzicht waar assurantietussenpersonen eenvoudig waardevolle informatie kunnen plaatsen en terugvinden. Dit grote voordeel eist wel een inspanning van de administratie, omdat de gescande polis post met de hand moet worden toegevoegd aan het digitale dossier en/of werklijst van medewerker.

DDi is er nu in geslaagd om het overgrote deel van de polis post automatisch en foutloos toe te voegen aan het dossier en/of werklijst. Aan de hand van de inhoud van het document kunnen zelfs automatisch de juiste processen worden aangestuurd. Met de nieuwe polisblad herkenning van DDi worden de administratieve handelingen verder beperkt en daarmee meer tijd gewonnen om de klant te helpen. DDi levert hiermee een belangrijke bijdrage in een verdere verlaging van de poliskosten voor een tussenpersoon.

 

 

Anvadis: automatische verwerking polis post en digitale dossiers voor assurantiekantoren
5 (100%) 1 vote

Print Friendly