Aplaza en ASR werken aan een koppeling tussen de Aplaza Documenten en Berichten Service (DBS) en het Digitale Postvak van ASR.

Intermediairs die gebruikmaken van de software Dias van UNIT4, ANVA of Assistent Automatisering, zijn straks in staat om digitale poststukken vanuit ASR direct in hun pakket te importeren. De documentatie komt dan terecht in het juiste klantdossier. Deze automatiseringsslag levert het intermediair veel tijdwinst op omdat het niet meer nodig is om dossiers vanuit ASR handmatig te verwerken in het backofficepakket. Bovendien is de kans op fouten minimaal.

Marco Hendrickx, directeur Aplaza: “Ik ben erg blij dat – na Voogd & Voogd en Nationale-Nederlanden – nu ook ASR digitale documenten geautomatiseerd via Aplaza beschikbaar stelt aan het intermediair. Door de ontstane tijdswinst kan de tussenpersoon meer tijd besteden aan het adviseren en het verlenen van service aan haar klanten.”

De koppeling tussen het digitale postvak van ASR en Aplaza DBS komt naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar.

 

Rate this post

Print Friendly