Twee monochrome systemen van Toshiba, de e-STUDIO456SE en e-STUDIO856SE, hebben de BLI “2012 Summer Pick” award ontvangen. Beide systemen krijgen het predicaat ‘Outstanding’, oftewel uitstekend, in respectievelijk de categorieën van 41 – 50 ppm A3 monochrome MFP’s en 81-90 A3 monochrome MFP’s.

Na zeer uitgebreide testen op betrouwbaarheid maakten de Toshiba e-STUDIO456SE en e-STUDIO856SE vooral indruk door het gebruikersgemak in het algemeen en de zeer goede afdrukkwaliteit. George Mikolay, BLI’s senior product editor voor A3 Copier/MFP’s, prijst beide systemen voor hun betrouwbaarheid en productiviteit. “Het meest indrukwekkend is de buitengewone duurzaamheid van het systeem”, zegt Mikolay over de e-STUDIO856SE. “Het systeem heeft bewezen tot bijna 800.000 afdrukken probleemloos te printen, zonder servicebezoek en met nauwelijks een papierstoring. Dat terwijl het maximum aantal afdrukken per maand op 600.000 afdrukken is vastgesteld. Dit gecombineerd met de enorme productiviteit vergeleken bij andere systemen in zijn klasse bij het printen en kopiëren van meerdere sets, de snelle eerste kopiesnelheid van de glasplaat en het boven gemiddelde gebruikersgemak van de drivers en het bedieningspaneel en de e-STUDIO856SE is zonder twijfel een uitstekende keuze voor bedrijven die een productief, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen werkpaard nodig hebben.”

Mikolay prijst ook de manier waarop het onderhoud door de gebruiker is ingericht. “Het is eenvoudig de toner te vervangen, zelfs wanneer het systeem afdrukken maakt. Het bedieningspaneel toont instructies met afbeeldingen die veranderen na elke genomen stap.” Daarnaast zijn de onderzoekers van BLI onder de indruk van de universele printerdriver en de hoge beveiligingsstandaard waar beide systemen mee zijn uitgerust.

“Wij zijn heel blij met de “Pick” awards die de Toshiba e-STUDIO456SE en e-STUDIO856SE hebben gewonnen”, zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC. “Het feit dat deze systemen als uitstekend zijn gewaardeerd, stimuleert ons in onze missie producten en oplossingen te ontwikkelen die zich onderscheiden in de markt. Wij zijn trots dat onze innovatieve monochrome productlijn aan de hoogste standaard voldoet en blijven toonaangevende technologieën aanbieden aan onze klanten.

Meer over de : Toshiba e-STUDIO856E

Meer over de: Tshiba e-STUDIO456SE

 

Rate this post

Print Friendly