Hazerswoude-dorp, augustus 2012. Bell + Howell, een toonaangevende leverancier van diensten en oplossingen voor papieren en digitale oplossingen, heeft met overtuiging de firma Mail Management VOF aangesteld als hun officiële dealer.

“Waarom we besloten hebben om Mail Management te kiezen als dealer voor Bell en Howell?”

“Dat is vrij eenvoudig”, zegt Hendrik Fischer, Vice President Bell en Howell Internationaal.” Wij waren op zoek naar een jonge dynamische partner, die onze visie deelde en deze vonden wij in Mail Management.”

“Ons doel is om onze zeer efficiënte, rendabele couverteer-, sorteertechnologie en software beschikbaar te stellen voor alle gebruikers van postverwerkende apparatuur in heel Europa “, aldus Hendrik Fischer. “Onze overeenkomst met Mail Management in Nederland stelt ons in staat om onze klanten met directe toegang te geven tot onze oplossingen en helpt hen met het bereiken van hun zakelijke doelstellingen.”

Wie is Mail Management?

Mail Management is opgericht in 1994 door André Beringer(†) en opereert vooral in het buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop van gebruikte machines over de hele wereld. In 2005 werden wij de importeur voor Sure-Feed in Europa en hebben in die jaren een groot dealernetwerk op gebouwd.

In 2010 is de leiding overgenomen door zijn zoon Dennis Beringer die al sinds 1999 in het bedrijf werkzaam is. In 2011 is besloten om ons ook op de Nederlandse markt te concentreren. Wij hebben ons salesteam dit jaar versterkt en zijn trots met de komst van Jan van Goor. Wij kijken uit naar zijn visie en jarenlange ervaring op de Nederlandse markt.

Wij zullen ons voor de Nederlandse markt concentreren op:

  • Couverteersystemen
  • Briefpost sorteersystemen
  • Pakketpost sorteersystemen
  • JetVision software oplossingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: info@bellhowell.nl

Mail Management
Engelandlaan 48
2391 PN, Hazerswoude-dorp
T: 0172 – 462 525

Foto bijschrift:

Dennis Beringer, Algemeen Directeur Mail Management, en Hendrik Fischer, Vice President Bell en Howell Internationaal, tekenen de overeenkomst voor de verkoop en service van Bell+Howell op de Nederlandse markt.

 

Rate this post

Print Friendly