Launch!, SAP-partner op het gebied van Human Resources (HR), is toegetreden tot het competentieprogramma voor SAP Competence van OpenText. Deze overeenkomst houdt in dat Launch! OpenText SAP Employee File Management bij klanten gaat inzetten voor het beheer van digitale personeelsdossiers. Aanleiding is dat Launch! de eerste partij in Nederland is die versie 3.5 van SAP Employee File Management heeft geïmplementeerd. Deze oplossing bevat een breed scala aan selfservicescenario’s waarmee organisaties volledige digitale records kunnen creëren van alle documenten die direct opvraagbaar en doorzoekbaar zijn. Op die manier verandert de traditionele HR-administratie in moderne digitale HR-dienstverlening gericht op medewerkers en managers.

Launch! is een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van SAP HCM consultancy, HCM Business consultancy en HCM Learning. Launch! heeft 62 professionals in dienst die met de juiste inzet van Human Capital Management het optimale uit bedrijven, hun personeel en kennis en kunde weten te halen.

Frank de Vrught, manager bij Launch!: “De omgeving van organisaties is dynamisch en wordt steeds complexer. Snel kunnen anticiperen en reageren op ontwikkelingen in de markt is essentieel voor een succesvol voortbestaan van een organisatie. Door toetreding tot het competentieprogramma van OpenText kunnen wij onze klanten ondersteunen de traditionele administratie te veranderen in moderne HR-dienstverlening die optimaal gebruik maakt van de sterke punten van de medewerkers en die personeel, processen en strategieën met het oog op de bedrijfsdoelstellingen integreert.”

De Vrught vervolgt: “SAP werkt nauw samen met OpenText en heeft hen aanbevolen als belangrijke partij in relatie tot SAP HCM. Wij ondervinden dat we door dit samenwerkingsverband over de meest moderne oplossingen en kennis van OpenText beschikken en onze klanten zo op succesvolle wijze kunnen ondersteunen. OpenText heeft een portaal voor ons ingericht waar we informatie vandaan kunnen halen en vragen kunnen plaatsen. Zo kunnen wij op basis van hun brede ervaring en kennis ons HCM-portfolio optimaliseren en verbreden.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “Door de inzet van SAP Employee File Management wordt de HR-administratie end-to-end gedigitaliseerd en daarmee geoptimaliseerd. Doordat Launch! zeer ervaren is op het gebied van SAP HCM en alle werknemers minimaal over 13 jaar ervaring in deze branche beschikken, verwachten wij dat deze samenwerking vele succesvolle implementaties gaat opleveren.”

OpenText International BV – Zuidtoren, Taurusavenue 15, 2132 LS Hoofddorp – T +31 (0)23 5652333
Launch! Wilhelminakade 306, 3072 AR Rotterdam, T. +31 (0) 10 – 5192929

 

Rate this post

Print Friendly