Onlangs  heeft drukkerij van den Herik gekozen voor de bizhub PRO 951 van Konica Minolta.  Door de snelle groei van het bedrijf was een uitbreiding van de capaciteit  noodzakelijk. Na een zorgvuldige selectieprocedure koos drukkerij van den Herik  voor twee nieuwe productieprinters. De keuze voor de bizhub PRO 951 is gemaakt  vanwege de productiemogelijkheden van grote volumes en de goede  prijs-kwaliteitverhouding. De systemen zijn geïnstalleerd op de hoofdvestiging  in ’s-Gravendeel en in de vestiging in Oosterhout.

De  bizhub PRO 951 is een zwart-witprinter die print en scant met een snelheid van  95 A4-pagina’s per minuut en 55-A3 pagina’s per minuut. De afdrukresolutie is  1200 x 1200 dpi, wat zorgt voor een hoge beeldkwaliteit. Ook biedt het systeem  een brede keuze uit afwerkmogelijkheden, zoals een auto-ring binder.

De  heldere beeldkwaliteit was doorslaggevend voor onze keuze voor de bizhub PRO  951”, zegt Daniëlla Dijke-van den Herik, DTP-er en projectleider bij drukkerij  van den Herik. “De krachtige machine, gecombineerd met de veelzijdige  papiermogelijkheden, zorgt ervoor dat we efficiënter kunnen werken. We zijn nu  nog beter in staat om te voldoen aan de vraag uit de markt en om piekvolumes aan  te kunnen.” Koen Dijke, vestigingsmanager Oosterhout bij drukkerij van den  Herik, vult aan: “Snelheid en kwaliteit is waar de klant om vraagt. Met alle  afwerkopties en mogelijkheden blijft de machine ontzettend snel. Hiermee is de  doorloop van de orders aanzienlijk verhoogd.”

Beide  systemen worden naar volle tevredenheid ingezet”, aldus Gerard van den Herik,  directeur van drukkerij van den Herik. “Konica Minolta heeft een topprestatie  geleverd. Vanaf het moment dat we voor hen kozen konden we binnen 10 werkdagen  print- en kopieerwerk van deze systemen afleveren.

Rate this post

Print Friendly